Hvordan laver et album Cover på Photoshop

October 24

Hvordan laver et album Cover på Photoshop


Hvis du har et nyt band og begrænsede ressourcer, vil du ofte opleve, at du har et håndtag på ting, succesfulde bands har hjælpere til, såsom opsætning af udstyr eller udstationering løbesedler. Hvis du endelig opretter du første CD, kan du oprette en professionelt udseende dækning for sagen. For at gøre dette, behøver du ikke brug for hjælp fra en professionel grafiker, hvis du tilfældigvis har en kopi af Photoshop. Ved hjælp af de mange værktøjer og funktioner i Photoshop, kan du hurtigt oprette din egen cd cover.

Instruktioner

1 Læg et foto af dit band, som du gerne vil bruge som baggrund. Du kan bruge en fra en performance, eller du kan tage et billede på et visuelt interessant sted. Mens du kunne scanne det på, er det bedre at overføre et foto fra et digitalt kamera eller en lignende kilde.

2 Åbn Photoshop. Vælg "File" i menuen og vælg "Ny". I den dialogboks, der vises, ændre stigninger til inches. Angiv bredde og højde til 4,75 x 4,75 og "Resolution" til 300. Navn dokumentet "Album Cover." Indstil "Baggrund Indhold" til "Transparent" og klik på "OK".

3 Vælg "File" i menuen og vælg "Åbn". I den dialogboks, der vises, gå til det billede, du indlæst og åbne den. Højreklik på laget i "Lag" paletten og vælg "Dupliker Layer". I den dialogboks, der vises, skal du vælge "Album Cover" dokument som destination, og klik på "OK."

4 Gå tilbage til "Album Cover" dokument. Vælg "Edit" i menuen og vælg "Transform". Fra valgmuligheder, vælg "Scale". Hold "Shift" -tasten og træk hjørne af billedet for at ændre størrelsen til at passe lærredet.

5 Vælg "Pen" værktøj fra værktøjskassen og bruge den til at tilføje en sti langs hvilken du ønsker, at titlen på albummet til at flyde. Når du tilføjer punkter, kan du trække med venstre museknap for at justere kurven.

6 Vælg "Tekst" værktøj fra værktøjskassen. I valgmulighederne øverst, skal du vælge skrifttype, størrelse og farve du ønsker.

7 Klik på den venstre ende af teksten og skriv titlen. Gå til bunden af ​​"Lag" paletten, og klik på "FX" knappen. Fra valgmuligheder, vælg "Stroke". I dialogboksen, indstille bredde, farve og opacitet af slagtilfælde og klik på "OK." Gem dit arbejde som en JPEG.