Spor 2 Dirt Bike Games

January 12

Spor 2 Dirt Bike Games


Stier eller Trials 2, er en af ​​de mange snavs cykel spil til rådighed gratis online. Snavs cykel spil tillader spillere at tage kontrol over en snavs cykel og enten løb langs et land racerbane eller navigere vanskeligt terræn. Et fælles element til spillene er balance, som spillerne skal stoppe deres karakter fra at vippe cykel over, mens de udfører spring.

'Trails 2'

"Trails 2" eller "Trials 2" på nogle hjemmesider, er et snavs cykel spil udviklet af Red Lynx og Miniclip. Det gratis online spil har fem niveauer, der spænder fra let til hård. For at låse op for flere niveauer, skal spillerne købe den fulde version, som indeholder yderligere 16 3-D niveauer at udforske. I løbet af spillet, spillerne bruge piletasterne til at navigere i cykel over spring, dråber og en række andre forhindringer. Da de når checkpoints, er nødblus modregne lade dem vide, hvis de går ned, de starter herfra snarere end begyndelsen. Du får point for, hvor hurtigt det niveau er afsluttet og peger fratrækkes for antallet af nedbrud.

"Dirt Bike '

"Dirt Bike" af Fog.com udfordrer spillerne til at fuldføre flere hindring kurser på en snavs cykel. Brug af retningsbestemte tasterne til at styre strømmen og balance, skal spillerne krydse rør, tønder og gigantiske kampesten. Niveauer bliver gradvist sværere, som spillet skrider frem, ved hjælp af kombinationer af materialer, skarpere vinkler og endda kræver spilleren til at udføre flips i luften. Du får point for hastighed og fratrukket for nedbrud.

"Uphill Rush '

"Uphill Rush" er en racing spil, hvor spillerne kan vælge mellem at køre en snavs cykel, quad bike, rullebræt og monster truck. Formålet med spillet er at race op ad en stejl bakke, slå din modstander. Hvert køretøj har flere tilstande i stigende sværhedsgrader at låse op. Spillere bruge piletasterne til at fremskynde deres køretøj op ad bakken. De kan styre balancen, lænede sig frem og tilbage for at sikre, at de ikke går ned, og til at udføre flips i luften, tjener et løft. Hvis spillerne fuldføre niveau hurtigere end deres modstander, kan de gå videre til den næste niveau. Der er særlige niveauer, der kan låses op gennem hele spillet.