Sådan Boot Nogen i IMVU Chat uden at være en VIP

January 8

IMVU er en virtuel 3D chat rum, hvor venner, familiemedlemmer og bekendte kan chatte bruge avatars i nye verdener. Mens chatter, kan du komme i kontakt med andre brugere, der ikke følger reglerne eller irriterer dig. Nogle gange snakken ikke forlade lokalet, når de bliver spurgt, så du spekulerer på, om du kan starte dem ud selv. For at fjerne en fejlende person er du nødt til at være VIP-medlem eller en moderator for chatten.

Instruktioner

1 Bliv VIP medlem på IMVU ved at registrere med dit kreditkort oplysninger. Når du er blevet VIP-medlem kan du oprette et offentligt chatrum.

2 Juster dine kontoindstillinger på højre side af chatrum for at tilføje moderatorer til dit nye værelse.

3 Dobbeltklik på IMVU-programmet i computerens Programmer for at åbne IMVU klienten. Deltag den ønskede chatrum fra listen over offentlige chatrum på venstre side af IMVU klienten.

4 Klik på den fejlende snak avatar. En rulleliste vises til højre for avatar.

5 Klik på "Sikkerhed" i øverste højre hjørne af rullelisten. Her finder du indstillinger til "Block" brugeren, "Rapport" brugerens eller "Boot" brugeren.

6 Vælg "Boot". Dette vil holde brugeren i at komme ind i lokalet i tyve minutter. Hvis brugeren vender tilbage og fortsætter med at ignorere retningslinjer, rapporterer brugeren til IMVU. Højreklik på den fejlende avatar, vælg derefter "Sikkerhed" og "Rapport". Ved indberetning nogen til IMVU er det bedst at sende langs chat-filen.


relaterede artikler