Hvordan laver lagkagediagrammer Med Colors i Word

March 14

Hvordan laver lagkagediagrammer Med Colors i Word


En funktion i Microsoft Word er, at du nemt kan tilføje diagrammer til dine dokumenter. Dette er nyttigt, hvis du ønsker en visuel visning af data, der er nævnt i en rapport. Når du har oprettet cirkeldiagram, kan du endda tilpasse farverne på diagrammet, der passer til dine præferencer. Det tager kun et par klik med musen for at komme i gang.

Instruktioner

1 Åbn det Word-dokument, du ønsker at oprette et cirkeldiagram i.

2 Klik på "Indsæt" fanen i Word bånd øverst på siden.

3 Kig til afsnittet "Illustrationer" af båndet, og klik på "Chart" knappen. En boks vil åbne, der har flere forskellige chart kategorier, som du kan vælge imellem.

4 Klik på knappen "Pie" og flere lagkagediagrammer du kan vælge fra vil åbne. Klik lagkagediagrammet du vil bruge, og klik på "OK". Cirkeldiagrammet vil blive indsat i Word-dokumentet. Cirkeldiagrammet vil automatisk blive fyldt med farver, men du kan tilpasse farverne.

5 Klik på en kile på cirkeldiagrammet, som du gerne vil ændre farven for. Vælg "Format data Point" i den menu, der åbnes.

6 Klik på fanen "Fyld" i dialogboksen, og marker feltet ud for "Solid fyld."

7 Klik på pilen ved siden af ​​"Color" og vælg den farve, du vil bruge. Luk boksen "Format dataserie", og du kan se kilen på din lagkagediagram er nu en anden farve.

8 Gentag trin 5 til 7 for at tilpasse farven til andre kiler på din cirkeldiagram.


relaterede artikler