Er Google Snippet anderledes end Meta?

February 12

Mens din metadata kunne påvirke indholdet af en Google-uddrag, de to er ikke det samme. "Google uddrag" beskriver ordene under et site link på en Google søgeresultatside. Uddraget bør give dig et øjebliksbillede beskrivelse af destinationssiden og indholdet det indeholder. Google kan trække denne beskrivelse fra dine metadata, især din meta beskrivelse tag - dog ikke i alle tilfælde.

Metadata

Metadata betyder bogstaveligt oplysninger om dit websteds data. Hvert stykke data er indeholdt i en meta-tag, som alle findes i hovedelementet i toppen af ​​din HTML-kode. Der findes flere typer af meta-tag, herunder oplysninger såsom forfatter, copyright og nøgleord. Men de fleste steder har en tendens til kun at bruge et par typer, herunder meta beskrivelse tag. Dette giver Google en kort beskrivelse af sidens indhold.

snippet

Skriv noget i Google-søgemaskinen, og du får en liste over resultater med store blå links med mindre sort tekst nedenunder. Jo mindre tekst er Google uddrag. Ideelt set dens funktion er at sammenfatte indholdet og opmuntre brugeren til at klikke. Ifølge Google Webmaster Central Blog, kan du påvirke, hvad denne snippet indeholder ved at medtage oplysninger i en Web sides meta beskrivelse tag.

Længde og brug

En Google-uddraget viser kun omkring 155 tegn i din meta beskrivelse, ifølge SEOmoz. Det bør koncist give brugerne en grund til at komme og besøge din webside. Men efter at have den samme beskrivelse af masser af forskellige sider eller udstopning din beskrivelse med søgeord kan føre til Google skabe et uddrag fra kopi andre steder på dit websted. I dette tilfælde kan Google uddraget være meget forskellig fra den metadata.

Rich Snippets

I 2009 Google annoncerede inddragelse af "udvidede uddrag" i deres søgeresultater. Mens disse uddrag ofte stadig bruge indhold fra meta beskrivelse tag, de tilbyder også detaljer, der ikke findes i nogen af ​​metadata. I stedet Google kan tage oplysninger fra gennemgå websteder eller fra markup formater såsom RDFa og mikroformater i dit websted kode. Ud fra disse kilder, kan Google omfatte en stjerneklassifikation af din restaurant, for eksempel, eller en relevant miniature foto i uddrag.


relaterede artikler