Hvordan laver Perioder Bigger på Word-dokumentet

May 18

Hvordan laver Perioder Bigger på Word-dokumentet


Microsoft Word, den tekstbehandling komponent i alle versioner af Microsoft Office Suite, giver mulighed for at oprette dokumenter, såsom nyhedsbreve, postkort, bulletiner og bogstaver på skærmen og bringe dem til hard-copy liv. Når du søger at virkelig gøre et punkt, punch din tegnsætning og afslutte dine sætninger i stil med forstørrede perioder. Word kan hjælpe med at strømline opgaver som dette med værktøjer, der udfører udskiftninger for dig at spare dig tid.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Word, skal du klikke på fanen "File" og klik på "Åbn". Gå til dokumentet med de perioder til at gøre større og dobbeltklik på filnavnet. Filen åbner i et nyt Word-vindue.

2 Klik på den lille grå cirkel ikon, ligger i nederste højre hjørne af skærmen Word. Cirklen er på bunden af ​​rullepanelet, i mellem to små op- og ned-pilene bruges.

3 Klik den anden mulighed på fly-out skærm, ikonet for kikkerten, med ordet "Find" over det. Den "Søg og erstat" vises.

4 Klik på fanen "Erstat". Fremhæv en periode i dit dokument med markøren og trykke på "Ctrl" og "C" tasterne på tastaturet til at kopiere det. Klik på markøren i "Find det" boks på vinduet og tryk på "Ctrl" og "V" tasterne for at indsætte i perioden, hvilket også indsætter i periodens skriftstørrelsen i dokumentet.

5 Klik ind på "Erstat med" boksen og tryk på "Ctrl" og "V" tasterne igen for at indsætte en anden kopi af perioden. Fremhæv perioden med markøren.

6 Klik på "More >>" knappen. Klik på "Format" knappen under "Erstat" nederst i vinduet. Klik på "Font". Den "Font" åbnes.

7 Rul gennem indstillingerne i menuen "Size" og vælg en ny skriftstørrelse til perioderne. Klik på "OK", når tilfredse. Bemærk, at den nye skrifttype vises under "Erstat med" sektionen øverst i vinduet.

8 Klik på "Erstat alle". Den Word-dokument øjeblikkeligt opdaterer alle perioderne til den større størrelse.


relaterede artikler