Sådan oprettes en CTT fil

May 21

En CTT-fil er en kontaktliste fil, der bruges af Microsoft Messenger, en instant-messaging og video-chat program. Denne software leveres med Windows-computere, og kan downloades Apple-computere. Når en CTT filen er oprettet, det tager alle kontaktoplysninger og sætter det ind i en XML-kodet fil - som enhver tekst-læser program og mest instant-messaging-programmer kan åbne. Dette gør det muligt for dig at overføre din kontaktliste fra en instant-messaging program til et andet.

Instruktioner

1 Log ind i Microsoft Messenger-konto, som du ønsker at få kontaktlisten fra. Åbn rullemenuen fil fra den øverste række knapper.

2 Klik på "Gem kontaktliste" fra drop down menuen. Et pop-up vindue åbnes. Indtast det navn, du vil for CTT-filen og vælge den placering, hvor du vil gemme det. Skrivebordet er det bedste sted at gemme den, så du ikke behøver at søge efter filen i en fjern mappe.

3 Klik på "Gem". Du kan nu åbne filen med nogen tekst-læser, eller du kan åbne en anden messaging-program og importere CTT-filen til at overføre din kontaktliste.


relaterede artikler