Sådan udskriver flere Word-dokumenter uden at åbne dem

May 27

Sådan udskriver flere Word-dokumenter uden at åbne dem


Den digitale tidsalder er indvarsler en ny æra af papirløse miljøer, men det er endnu ikke blevet perfektioneret eller overføres på tværs af alle programmer. Der er mange grunde til, at du kan få brug for at udskrive flere dokumenter på én gang, som når du forbereder bredspektrede rapporter til virksomhedens anmeldelser. Processen med at åbne hvert dokument, du ønsker at sende til printeren og derefter sende den inden du åbner det næste dokument kan være meget tidskrævende.

Instruktioner

1 Åbn et Windows Explorer-vindue. Dette er ikke en internetbrowser vindue. Windows Explorer-vindue er et middel for dig at se de forskellige filer og mapper, der er gemt på harddisken. Der er forskellige måder at gøre dette, afhængigt af den version af Windows du bruger. En metode er at klikke på "Start" knappen og derefter klikke på "Denne computer" ikonet.

2 Naviger til den mappe, hvor de dokumenter, du vil udskrive holdes. Denne placering vil variere afhængigt af opsætningen af ​​dit system. Nogle systemer er meget enkel med en enkelt computer, en enkelt harddisk og alle dokumenter pænt indeholdt i "My Documents" mappe. Andre systemer kan være meget kompleks, der inkorporerer talrige computere, som måske eller måske ikke er fysisk til stede, men forbundet via et netværk hub med dokumenter gemt i flere steder.

3 Træk alle de dokumenter, der skal udskrives, i en enkelt mappe, hvis de ikke allerede er. Der er flere måder, som du hurtigt kan bringe de forskellige filer sammen uden egentlig at skulle åbne dem. En af de nemmeste teknikker er at markere filen, og klik på "Flyt File" eller "Kopier File" option, der vises i menuen til venstre bar eller i menuen "Rediger".

4 Åbn mappen med alle de dokumenter, der skal udskrives og fremhæve hver enkelt. Hvis hver dokument i mappen der skal udskrives, den hurtigste metode er at fremhæve den første fil, hold "Shift" -tasten og derefter markere den sidste fil. Alle filerne i mellem vil automatisk blive fremhævet. Hvis nogle, men ikke alle filerne i mappen skal udskrives, skal du holde "CTRL" nede, mens du enkelt klik eller svæve over hver fil, du vil udskrive, indtil den fremhæves.

5 Højreklik på et af de markerede filer i din mappe til at trække op en pop-up-menuen. Vælg indstillingen Udskriv i dette pop op-menuen og computeren vil automatisere resten af ​​processen. Word, som stammer dokument generere program, åbnes, og den automatiske dokument trykprocessen påbegyndes.


relaterede artikler