Sådan opdaterer Market Samurai

November 27

Sådan opdaterer Market Samurai


Affiliate marketingfolk bruge Market Samurai, et søgeord program på både personlige og Mac-computere. Den software analyserer søgeordsstrenge at internetbrugere skriver i store søgemaskiner, når jagt for et produkt eller en løsning på deres problem. Market Samurai afgør, om disse søgeord ville være rentabelt at bruge som et emne for et websted eller en side på et websted. De software tool anmeldelser eksisterende konkurrence, konkurrents søgemaskine optimering og antallet af indgående backlinks disse steder har. Dette hjælper en affiliate marketing træffe en beslutning, hvis det ville være nemt at rang for et bestemt søgeord. På grund af den stadigt skiftende karakter af søgemaskinens algoritmer og internettet i almindelighed, Market Samurai programmører ofte frigive opdateringer.

Instruktioner

Check for en opdatering

1 Åbn Market Samurai software. Klik på ikonet Market Samurai fra menuen "Start" eller skrivebordet. Hvis en opdatering er klar til installation, vil du se en splash skærm spørger, om du ønsker at opdatere.

2 Vælg "Ja". Et vindue åbnes fortæller dig opgraderingen downloader. Dette kan tage flere minutter afhængig af størrelsen af ​​opgraderingen og hastigheden på din internetforbindelse. Når opgraderingen er fuldført, åbner Abode Air automatisk og begynder at opdatere Market Samurai. Efter nogle øjeblikke, vil din computerskærm sort ud og opdateringsprogrammet spørger, om du ønsker, at Market Samurai program til at lave ændringer på din computer.

3 Vælg "Ja" igen. Ansøgningen installerer opdateringen og åbner automatisk, klar til brug, når installationen er færdig.

Opdatering Internt

4 Klik på "File" i navigationslinjen. Dette er den første mulighed på Market Samurai vandret navigationslinje. En rullemenu åbnes.

5 Vælg indstillinger. En boksen "Configuration" åbnes. Vælg "Opdateringer" fra valgmulighederne i venstre side.

6 Klik på knappen "Check for Update". Hvis en opdatering er tilgængelig, vil programmet spørge, om du ønsker at hente den. Vælg "Ja".

TIPS

  • I "Update" sektionen tilgængelige via konfigurationen boksen efter at have klikket på "Indstillinger", vælge, om du vil have programmet til at kontrollere automatisk efter opdateringer, når den starter. Fjern markeringen i feltet, hvis du ikke ønsker denne funktion, og i stedet foretrækker at opdatere manuelt, når programmet er åbent

relaterede artikler