Sådan skæres med en sti Brug SolidWorks

September 17

Når du har oprettet eller importeret et billede eller objekt i SolidWorks tredimensionelle computer design program, så kan du redigere billedet, så det ser ud som du ønsker. Med Property Manager dialogen kan du redigere specifikke områder inden for dit objekt til at ændre bredde, højde, dybde og andre muligheder. For eksempel kan du oprette en sti ved hjælp af Sketch værktøj og derefter kan du klippe den sti, du har oprettet inden du indsigelse ved hjælp af Swept Cut funktionen.

Instruktioner

1 Åbn programmet og klik på "Filer", og klik derefter på "Importer". Vælg den fil, der indeholder det billede eller objekt, du vil arbejde med. Klik på knappen "Import".

2 Vælg "Sketch" knappen indstilling og derefter bruge musen til at tegne en sti, du ønsker på dit billede eller objekt.

3 Klik på "Indsæt" fra den øverste værktøjslinje menuen og klik derefter på "Cut" valgmulighed. Klik på "Sweep" for at få adgang til "Sweep Cut" funktion. Du kan også klikke på "Sweep Cut" knappen fra "Funktioner" værktøjslinjen.

4 Vælg den skitse område, du ønsker at skære med en sti fra "Sti" feltet og klik derefter på "OK" knappen. Stien vil da være fuldkommen skæres.


relaterede artikler