Sådan deaktiveres et tastatur på skærmen

September 18

Windows-operativsystemer omfatter en sværm af tilgængelighed muligheder, såsom fortæller og talegenkendelse applikationer, designet til at hjælpe handicappede personer bruger deres pc'er. En sådan indbygget tilgængelighed mulighed er skærmtastaturet, som er nyttig for mennesker med begrænset mobilitet finger. Tastaturet forbliver på toppen af ​​alle andre vinduer, når det er åbent, så du måske ønsker at lukke det fra tid til anden. Det kan du gøre ved hjælp af flere forskellige teknikker.

Instruktioner

1 Klik på det røde "X" i øverste højre hjørne på skærmtastaturet for at slukke den med musen.

2 Tryk på "Windows" tasten og "U" samtidigt for at åbne Windows Utility Manager. Klik på "On-screen tastatur kører," klik derefter på knappen "Stop" nedenunder. Klik til sidst på "OK" for at gemme ændringen og slukke for tastaturet

3 Tryk på "Alt" og "F" samtidigt, mens skærmtastaturet er det aktive vindue for at åbne funktionens menuen "Filer". Tryk på "X" for at vælge "Exit", og lukke tastaturet.

4 Klik på "Start" og "Control Panel". Klik på ikonet "Øget tilgængelighed" for at åbne tilgængelighed indstillinger, og klik derefter på "Brug computeren uden en mus eller et tastatur." Fjern markeringen i feltet ud for "Brug skærmtastaturet" og derefter klikke på "Gem" for at lukke skærmtastaturet.


relaterede artikler