Sådan Gør din egen web Dolls

August 27

Med web dukker, eller avatarer, kan du tilpasse udseendet af en karakter og tilføje denne funktion til en side på en social networking site, såsom Bebo, med henblik på at forbedre din tilstedeværelse og underholde dine besøgende. Web dukker kommer i alle mulige temaer, såsom Bratz, og kan vise andre dekorationer som animerede baggrunde. Ved hjælp af en web-dukke generator på internettet, kan du lave din egen web dukke uden at skulle have en grafikprogram eller design viden.

Instruktioner

1 Få adgang til en web dukke generator ligesom Zoodu.com, 123Glitter.com, MakeAvatars.com eller Dollz Mania. Hvis du er på udkig efter et bestemt tema dukke, type i dette ord sammen med udtryk, såsom "web dukke maker," at gøre en søgning på internettet (f.eks "Christmas web dukke maker").

2 Start det valgte generator hjemmeside og find de menuer, der giver dig mulighed for at oprette og tilpasse din dukke. Brug Zoodu.com, klik på fanen "Generatorer", og klik derefter på "MySpace Doll Maker" mulighed for at skabe billeder, der kan bruges på sociale netværkssider som MySpace eller din egen webside. Med 123Glitter.com, klik på "Doll Glitter Maker" og ved hjælp Doll Mania, skal du blot klikke den kategori af dukken du vil oprette (for eksempel "Dollz Mania Dressup Spil Pink Fantasy 3"). Endelig med makeavatars.com, bare adgang til webstedet til straks blive taget til generatoren.

3 Brug menuerne til at oprette din dukke og hendes funktioner som tøj. Med Zoodu.com, bruge de forskellige drop-down menuer til at vælge karakteristika, herunder hoved og krop. Brug 123Glitter.com, klik på billedet af dukken, som du foretrækker og skriv tekst i den medfølgende tekstfeltet for at tilføje en tilpasset, sprudlende baggrund. Endelig med MakeAvatars.com og Dollz Mania, skal du klikke på billederne eller klik og træk dine valg for at gennemføre dine valg.

4 Få koden er nødvendig for at sende din dukke til en social networking site eller en personlig webside. Klik på "Gem & få kode!" knappen i Zoodu.com at klikke på knappen "Tag den" i 123Glitter.com klikke på knappen "Make Avatar" i MakeAvatars.com eller klik på "Save & Download" knappen i Dollz Mania. Vælg HyperText Markup Language (HTML) kode, eller klik på en knap "Copy" (hvis tilgængelig) for at få de nødvendige data for at tilføje dette billede til en webside.

5 Log ind på en social networking side, såsom MySpace eller Facebook, eller åbne en personlig webside. Find det område, hvor du vil have din web dukke skal vises og indsætte HTML-koden indsamlet i trin fire at indsætte dukken. Gem side når du er færdig for at bevare dine ændringer.


relaterede artikler