Sådan konfigureres Spil til ePSXe

August 7

Kom din Sony PlayStation, også kendt som PSX, spil at spille på computeren ved hjælp ePSXe kræver, at du konfigurere emulering. Dette omfatter konfiguration af grafik og controller indstillinger, så de PSX spil køre effektivt på din computer. Når konfigureret korrekt, nyder PSX spil fra komfort og overførsel af din computer, hvis du bruger en bærbar computer, bliver muligt.

Instruktioner

1 Åbn ePSXe på din computer, og klik på "Config" valgmulighed i toppen af ​​det første ePSXe vindue, du ser.

2 Klik på "Video" option på kontekst menu, der kommer op. Klik på "Petes OpenGL2" som grafik plugin.

3 Klik på "Configure" valgmulighed nedenunder hvor du valgte grafik plugin. Vælg "Særlige spil rettelser" og "MDEC filter" for at aktivere dem. Klik på pilen ved siden af ​​"Special spil rettelser" og vælg "0x0002: Ignorer små frambuffer bevæger" som spillet fix.

4 Klik på "OK" for at vende tilbage til det forrige vindue. Klik på knappen "Config" igen, og klik på "Game pad" valgmulighed. Klik på hver knap PSX, der vises på skærmen, og tryk på tasten på tastaturet, som du vil bruge som den pågældende knap. Gør dette for hver knap på skærmen.

5 Klik på "OK" for at gemme indstillingerne gamepad. Klik på "File" knappen på toppen af ​​de vigtigste ePSXe vinduet, og klik på "Kør ISO" valgmulighed. En fil explorer vindue kommer op.

6 Vælg PSX ISO-fil, du vil afspille bruge ePSXe. Klik på "OK", og spillet vil begynde at løbe. Brug tasterne på tastaturet til at styre spillet.


relaterede artikler