Sådan konfigureres To Mail domæner på en enkelt Exchange Server

September 21

Sådan konfigureres To Mail domæner på en enkelt Exchange Server


Exchange Server giver lokale netværk med e-mail kommunikationsmuligheder. Exchange Server kan bruges til flere Windows-domæner, som typisk er en del af en stor virksomhed netværk. Exchange Server kan håndtere at sende og hente e-mail fra flere domæner. Dette er nyttigt, når en bruger på netværket har mere end én e-mail-adresse til virksomhedens domæner. Exchange Server henter e-mail, og sender den til den relevante bruger.

Instruktioner

1 Klik på knappen Start i Windows, og vælg "Alle programmer". Vælg "Administrative Tools" og vælg derefter "Exchange System Manager." Dette åbner Exchange Server Configuration Manager.

2 Klik på "Modtagere" mappe i venstre side af vinduet. Dette udvider en liste af muligheder og brugere. I denne liste, skal du klikke på "Recipient Policies" valgmulighed.

3 Vælg den bruger, der modtager e-mail fra mere end ét domæne. Højreklik på brugeren og vælg "Egenskaber". Fra vinduet, der åbnes, skal du klikke på "E-mail-adresser." Dette viser de nuværende e-mail adresser og domæner, som brugeren modtager email.

4 Klik på knappen "Ny" og vælg "SMTP-adresse." I tekstfeltet vises, skal du indtaste ekstra domæne med "@" præfiks. For eksempel, hvis du ønsker at tilføje "your_domain.com" til Exchange domænet listen, indtast "@ your_domain.com" og tryk på knappen "OK".

5 Marker afkrydsningsfeltet ved siden af ​​det nye domæne email vises i egenskaber vinduet for at aktivere den. Klik på "OK" igen for at gemme dine ændringer. Exchange Server er nu konfigureret til to domæner.