Sådan foretages fejlfinding en dell bærbar tastatur

March 19

Der har været nogle dokumenterede problemer med Dell bærbare tastaturer, og nogle gange et par hurtige trin til fejlfinding kan redde dig fra total laptop tastatur udskiftning. Uanset om det er simpelthen en magt problem eller en løs skrue problem, kan eksistere hurtige-og fri-rettelser til dit tastatur. Hvis dog ikke, tastatur udskiftning på din bærbare computer er en helt realistisk mulighed, med blot en skruetrækker, og nogle nødvendige dele fra Dell i hånden.

Instruktioner

1 Genstart computeren. Dette bør altid forsøges først for enhver form for computerfejl.

2 Kontrollér forbindelserne til din bærbare computer. Er batteriindikatoren lys på den bærbare computer på? Er computeren AC-adapter, hvis i brug, sluttet forsvarligt ind i din stikkontakt? Du forsøger muligvis at vække computeren op fra søvn via et tastatur presse, men der kan være nogen magt nåede overhovedet din bærbare computer. Prøv at skifte stikkontakter i tilfælde af en enkelt stikkontakt er korrekt.

3 Kig nøje på din Dell-computer. Flip din bærbare computer over. En af de førende årsager til tastatur fiasko i Dell laptops er skruerne i bunden af ​​den bærbare computer sagen. Find en lille Phillips skruetrækker, og stram de skruer op. For mange mennesker, kan dette løse problemet.

4 Overvej at erstatte tastaturet på din Dell-computer, hvis det er muligt, hvis ingen af ​​de ovennævnte arbejde, og der er ingen anden indlysende problem. Dell.com (Resources) er et godt sted at starte for at bestille reservedele afhængigt af din bærbare computer-til yderligere dele information, også kontrollere den dokumentation, der fulgte med din bærbare computer. Få din udskiftning laptop i hånden, og lægge din bærbare computer (slukket) fladt på en jævn overflade.

5 Brug den medfølgende plastiksyl fra pakken at kile den under hængseldækslet hjørne, som er placeret på den øverste højre side af den bærbare computer tastatur området. Arbejde den skriftlærde forsigtigt frem og tilbage, indtil hængslet kommer løs og kan fjernes.

6 Se på siderne af den bærbare computer. Der vil være en eller flere skruer på hver side af den bærbare computer, synlige efter fjernelse af dækslet. Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne alle disse skruer.

7 Sæt plastikpen igen, denne gang under tastaturet. Du bliver nødt til at afbryde stik og kabel, der holder tastaturet på plads, og derefter forsigtigt løfte det ud. Afbryd tastatur kablet.

8 Brug det nye tastatur og sætte tastaturkablet ind i kabelstikket i den bærbare computer, og sørg for det er sikret. Skub tastaturet tilbage i enheden, og sørg for at line op alle stikkene.

9 Udskift skruer og hængseldækslet. Dit nye tastatur er klar til at gå.


relaterede artikler