Hvordan forbinder jeg en Dell 19 "LCD-skærm til en computer?

March 10

Hvordan forbinder jeg en Dell 19 "LCD-skærm til en computer?


Dell har længe været en producent af kvalitets computere og dele til en rimelig pris. Virksomheden tilbyder budget udstyr til personlig brug i hjemmet samt netværksløsninger til virksomheder, både store og små. Dell fremstiller også computerskærme i mange typer og størrelser. Deres wide-screen, fladskærms-LCD-skærme har hurtige svartider og tilbyder en krystalklar oplevelse. Tilslutning af en Dell 19 "LCD-skærmen er udført i en af ​​to måder, og kan gøres på alle mærker af computer.

Instruktioner

1 Sluk for computeren, og afmontér netledningen.

2 Tilslut skærmen til computeren ved hjælp af enten det medfølgende blå VGA-kabel eller det hvide DVI-kabel. VGA-kabel port er normalt placeret på bagsiden af ​​computeren, på venstre side, og er farvekodet blå for at matche kablet. DVI-porten er også normalt på bagsiden af ​​computeren, nær bunden. Dette kabel tilsluttes direkte til grafikkortet. Nogle Dell 19 "LCD-skærme har muligheder for at oprette forbindelse via enten kabel, mens andre kan have kun én tilslutningsmulighed.

3 Slut den ene ende af det medfølgende USB-kabel til skærmen og den anden ende til en USB-port på computeren. Dette vil tillade dig at bruge USB-portene på skærmen, som ofte er mere praktisk end at skulle få adgang til bagsiden af ​​computeren.

4 Tilslut andre USB-enheder, du ønsker at bruge, og tilslut strømkablet.

5 Tænd for computeren og skærmen. Juster skærmens indstillinger til dine præferencer ved hjælp af knapperne på fronten.