Sådan Set et proxyserveradressen i Linux

May 8

En proxyserver adresse bruges til tragt internettrafik via en mellemmand computer for at forbedre sikkerheden, browsing hastighed og adgang til international indhold. I stedet for at etablere en internetforbindelse direkte fra din Linux-computer, en proxyserver kan du sende dine forbindelsesanmodninger til en separat server, der fungerer som en gateway til internettet. Linux-baserede operativsystemer, herunder de tre mest populære distributioner: Ubuntu, Fedora og openSUSE, omfatter proxy konfiguration applets, der kan bruges til nemt at route din internettrafik via en proxy-server, hvis nødvendigt.

Instruktioner

Ubuntu

1 Vælg "System", "Indstillinger" og derefter "Netværk Proxy."

2 Vælg "Manuel proxy-konfiguration." Alternativt, hvis du har en proxy-konfiguration webadresse, kan du vælge "Automatisk konfiguration proxy" og angiver webadressen.

3 Indtast HTTP-proxyserveren adresse og port oplysninger og derefter klikke på "Luk". Ubuntu er nu sat op til at route internettrafik via din foretrukne proxyserver.

Fedora

4 Vælg "System", "Indstillinger", "Internet og Netværk" og derefter "Netværk Proxy."

5 Vælg "Manuel proxy-konfiguration" for at indtaste en brugerdefineret proxyserver adresse eller "Automatisk konfiguration proxy" for at indtaste en proxy-server URL, vil automatisk konfigurere proxy i farten.

6 Indtast HTTP-proxy server oplysninger og den relevante port. Du kan også indtaste en sikker HTTP-proxy adresse, hvis dette er udnyttet på dit netværk. Klik på "Luk" for at fuldføre konfigurationen.

openSUSE

7 Vælg openSUSE "Start Menu", "Control Center" og derefter "YaST." Du vil blive bedt om at indtaste dit administrative adgangskode for at fortsætte.

8 Vælg "Network Services" og derefter dobbeltklikke på "Proxy" for at konfigurere proxyserveren adresse.

9 Vælg "Aktiver Proxy" og derefter indtaste proxy-server adresse og port i de relevante input områder.

10 Konfigurer yderligere elementer af proxy, herunder ved hjælp af det med andre forbindelsestyper og udelukke visse URL'er fra at blive ført gennem proxy, og klik derefter på "Finish".


relaterede artikler