Forskellen mellem en Digital Press & en Offset Press

May 5

Forskellen mellem en Digital Press & en Offset Press


Udskrivning er kommet langt siden Johannes Gutenberg først hugget breve af træ til brug som type i det første tryk. I dag, flere printere og trykning processer eksisterer. De fleste magasiner og aviser bruger offset tryk metode til udskrivning, som bruger en væsentligt anderledes proces end der bruges af din desktop printer, en skaleret ned version af en digital presse. Mens både offset og digital tryk giver en trykt resultat, det er hvor lighederne ender mellem to presser.

Billede Creation

Billedet for en offset tryk er skabt digitalt, fotograferet og forvandlet til et negativt. Dette billede overføres derpå til en plade anvendes direkte på pressen til at udskrive billedet til siden. Den digitale presse bruger ingen sådan plade; det bruger et dokument fil til at oprette en billede, der er defineret i et gitter mønster langs lodrette og vandrette axises. Denne proces er usynlig for brugeren, da alt han ser er en gengivet billede på sin computerskærm, at printeren til sidst producerer.

Trykning

De trykmetoder også varierer betydeligt mellem de to presser. Den offset tryk bruger en række valser, gennem hvilken trykmediet vævninger. Når billedet modtager blæk, overføres billedet til en gummirulle der i sidste ende anvender billedet til siden. Mens nogle ruller anvende billedet til siden, andre imponere udskrivning medium mod billedet valsen. Med en digital printer, er blækket blandes internt og baseres på den identificerede placering af farven i xy gitter-koordinater.

Størrelse

Offset printere kommer i forskellige størrelser, som gør digitale presser. For offset tryk, nogle fylde et lille rum ikke større end 2 ved 6 fødder; andre, såsom dem, der anvendes til trykning af aviser og blade, fylde et helt rum på et lager. Skrivebordet eller digital tryk kommer i flere størrelser, men det vil ikke fylde et rum ligesom offset tryk kan. De fleste presser, der anvendes i hjemmet har en lille fodaftryk, deraf navnet skrivebordet.

Brugervenlighed

Disse to presser adskille deres brugere ved døren. Betjening af en offset tryk tager avancerede færdigheder og uddannelse. Udover de mange muligheder for mekanisk svigt, der kan ske med en offset tryk, operatøren er mere involveret i den fysiske trykprocessen end brugeren af ​​det digitale presse. Med den digitale presse, dens blot et spørgsmål om at sende billedet til printeren få resultatet. Den offset tryk kræver konstant manipulation og kalibrering for optimal ydeevne.


relaterede artikler