Sådan tilføjes Annonce til en Blogger blog

March 29

En af de nemmeste måder at tjene penge med en blog er at placere annoncer på din blog. Enhver, der har en blog på Blogger kan tilføje AdSense, Googles reklame-program, der placerer annoncer målrettet til dit indhold på din blog automatisk.

Instruktioner

1 Åbn instrumentbrættet i din Blogger blog. Klik på "Skabelon" eller fanen "Layout" og vælg "Sideelementer."

2 Beslut hvor du ønsker annoncerne skal vises på din blog. Klik på linket "Tilføj et sideelement" for den del af din blog. Tryk på knappen "Føj til Blog" for AdSense mulighed.

3 Indtast din e-mailadresse, sproget i din blog og det sprog, som du ønsker at modtage e-mails i de relevante felter. Hvis du allerede har en AdSense-konto, skal du klikke på "Log ind" linket i stedet.

4 Tryk på knappen "Opret konto", hvis du er ny til AdSense. AdSense sender dig en e-mail med et link, du skal følge. Når du har klikket på linket, udfylde oplysningerne til din nye konto. AdSense vil sende betalinger til den adresse, du leverer.

5 Vælg den relevante alternativknap for at enten give adgang til din konto til partnerlande hjemmesider eller ikke. Kontroller alle boksene for at acceptere at AdSense-politikkerne. Tryk på "Send oplysninger" knappen.

6 Tilpas udseendet af annoncer på din blog i pop-up indstillinger, der vises. Gem dine valg ved at klikke på knappen "Gem ændringer". Du kan komme tilbage senere for at ændre dine valg.


relaterede artikler