Sådan foretages fejlfinding Gateway Kloning

March 28

Disk-kloning software kopierer hele indholdet af en disk og overfører der kopierer til en anden harddisk. Processen overfører ikke kun operativsystemet, programmer og personlige filer til den nye disk, men også opretholder boot struktur såvel. Du kan klone indholdet på harddisken installeres på din Gateway computer for at sikkerhedskopiere dine filer eller øge lagerplads.

Din systemets hardware og software konfiguration kan forhindre kloning ansøgning fra kopiere dine diske. Kontroller kabler forbundet til diske og redigere BIOS-indstillingerne til at fejlfinde en fejl, når kloning din Gateway harddisk.

Instruktioner

Check Software

1 Se dokumentationen, der følger med kloning software til at bekræfte, at programmet understøtter Serial ATA (SATA). Ældre applikationer - især dem udviklet før 2003 - vil ikke støtte en SATA harddisk.

2 Genstart computeren og tryk på tasten, som vist på skærmen for at få adgang til CMOS Setup Utility. Brug retningsbestemt pad til at vælge "Boot" eller menuen "Avancerede indstillinger".

3 Fremhæv "SATA-tilstand." Brug "+" og "-" tasterne for at ændre indstillingen til "IDE". Tryk på "F10". Tryk på "Y" for at gemme dine indstillinger og afslutte fra BIOS Setup Utility.

4 Log ind på Windows og køre kloning software eller boot til software-cd'en. Bekræft destination disk har mindst 20 procent mere diskplads end kilden disken, før du fortsætter.

Check Hardware

5 Sluk Gateway computer. Tag strømstikket ud af stikkontakten på bagsiden af ​​pc'en.

6 Afbryd mus, tastatur og skærm fra computeren. Tryk på bagsiden af ​​sagen til jorden selv.

7 Fjern fingerskruerne placeret på bagsiden af ​​sagen til at løsne dækslet. Skub dækslet mod bagsiden af ​​sagen til at afsløre det indre af systemet.

8 Kontroller tilslutningerne fører fra harddisken til bundkortet. Bekræft 40-pin fladkabel eller SATA-datakabel er tilsluttet korrekt til bagsiden af ​​harddisken og til den rigtige slot på tavlen.

9 Bekræft 4-benet Molex-kabel eller SATA strømkabel er korrekt tilsluttet strømtilslutningen på bagsiden af ​​harddisken.

TIPS

  • Opsætningen af ​​BIOS varierer fra computer til computer. Indtast dit produkt oplysninger om Gateway hjemmeside og se din manual for at afgøre, hvordan du konfigurerer SATA harddisk i CMOS.

relaterede artikler