Sådan deaktiveres Canon Print Cartridge Level Sensor

July 19

Canon-printere kommer med et komplet sæt af software til at hjælpe med at styre printeren fra den tilsluttede computer. Din Canon-printer software leveres med en blæk niveau sensor, der advarer dig, hver gang en blækbeholder begynder at løbe lav. Hvis du bruger en genopfyldt blæk tank, vil sensoren advare dig, at tanken er næsten tør for blæk, hver gang du bruger printeren, fordi det er en gammel blækbeholder. Snarere end at gøre med fejlmeddelelsen hver gang du bruger printeren, deaktivere blækket sensoren.

Instruktioner

1 Klik på "Ok" knappen, når du ser en lav blæk fejlmeddelelse kommer på computerens skærm.

2 Vælg "Ja", når printerens software spørger, om du ønsker at fortsætte med at bruge genopfyldte blækbeholder. Klik på "Ja" knappen en gang mere, når softwaren advarer dig om, at Canon ikke vil være ansvarlig for skader fra en utæt blækbeholder.

3 Hold "Resume" eller "Ok" knappen på printeren, som anvist af printerens software. Hvis du er usikker, som er den "Ok" knappen "Genoptag" eller, det vil blinke på dette punkt.

4 Slip "Ok" knappen "Genoptag" eller når den stopper med at blinke, og fejlmeddelelsen forsvinder fra computerens skærm. Gentag denne proces for hver genopfyldt beholder du installerer i printeren.


relaterede artikler