Historien om computere i klasseværelset

April 24

Så tidligt som i 1946, har computere havde et sted i klasseværelset, når tidlige vakuum-rør modeller blev konstrueret med hjælp fra universitetsstuderende til at hjælpe i krigsindsatsen. Den Erhvervsuddannelse Education Act af 1963 opfordrede tendens, selvom computerne er udviklet på det tidspunkt, stødte sammen med etablerede normer for uddannelse. Den elementære og Secondary Education Act af 1965 endelig bragt minicomputere til en betydelig mængde af skoler, selv om de var i høj grad til administrativ brug og langt fra hverdagens nødvendighed opleves af nutidens studerende.

Modstand

En forhindring i udbredt anvendelse af computer brug i elementære og sekundær uddannelse i 1960'erne var, at opsætningen af ​​mainframes og minicomputere ikke støttede tanken om uddannelse gennem en enkelt instruktør i et enkelt rum. De blev betragtet som data-sendere opstaldet uden for læringsmiljøet. Dette blev kombineret med nogle midler til skole teknologiprogrammer tilbagekaldes. Men i 1971, Intel skabte den personlige computer og gennemført det i erhvervslivet, hvilket for virksomheder at opfinde computerbaserede instruktions programmer.

PC modeller

Ved den tid, Apple I computer blev afsløret for køb og doneret til skoler, institutioner, der var begyndt at arbejde med den gamle mainframe og mikrocomputere var langsomme til at acceptere dem. Men afsløringen af ​​nye PC-modeller såsom IBM PC og Apple II, samt den ekstra sofistikerede praksis programmer til PC, havde undervisere accepterer den senere model som et supplerende redskab til lektioner. Snart brugte de fleste K-12 institutioner eller anden form for computer assistance i dele af deres drift.

popularisering

Omkring 1990 computere blev mere integreret til den faktiske lektionsplanen i klasseværelset med popularisering af multimedieenheder. Videodiske, simuleringer, authoring værktøj og CD-ROM diske med pædagogiske databaser øget educators` muligheder indarbejde computere ind i klasseværelset. Gopher-servere - Internet forgængere, der er forbundet til databaser med oplysninger fra fjerntliggende computerterminaler - blev almindeligt omkring 1992. Det var mest ofte tilfældet, at en computer var til rådighed for selve lektion, men det gjorde ikke garantere en lærer adgang til at planlægge lektie. Cd-rom'er med deres Computer Assisted Instruktion var i stigning, som internettet begyndte at blomstre. Det kommende år vil se skoler begynde at planlægge og købe internetadgang og gøre instruktions websider til rådighed for lærere.

Internet æra

Da Internettet hurtigt voksede i popularitet og brug, pædagoger generelt omfavnede mere involverede, attraktive måder at kommunikere med og få opmærksomhed fra deres elever. Forbedrede multimediefunktioner, herunder DVD-drev på computere og mere kringlet produceret undervisningssoftware, hjulpet dette mål.

uforudsete udfordringer

Som med enhver udvikling råvare, uforudsete ulemper skete - computervira, studerende adgang til upassende websteder og øget mulighed for plagiat - men forretningen, programmering og uddannelsesmæssige verden fortsatte med at finde måder at bekæmpe disse downfalls og fortsat at udvikle sammen med teknologien.


relaterede artikler