Twitter Etikette

September 4

Twitter er et real-time information netværk giver folk mulighed for at skrive indlæg i 140 tegn eller mindre. Grundlagt på begrebet besvare: "Hvad sker der ?," reaktioner er ubegrænsede i både kvalitet og kvantitet, at brugerne skal være ansvarlig for kvalitet og hensigtsmæssighed.

Upload billede Avatar

foreslås uploade et billede af dit ansigt, selv om der kan bruges avatarer. Twitter hedder i Indstillinger kategori, "din Twitter-profil billede hjælper øjeblikkeligt identificere dig", men alle billeder uploadet skal være ejet af den enkelte bruger.

Fyld Out Personlig Biografi

Under fanebladet Indstillinger i øverste højre side af Twitter-side, en personlig biografi er til rådighed til at blive tilføjet i færre end 160 tegn. Twitter profil forslag, at tilføje en bio "hjælper øjeblikkeligt identificere dig til dem, der følger dig, og fortæller dem, der ikke mere om dig."

Tweet til Point, Ikke til Max

Der er ingen grænse for, hvor mange tweets indsendes. Med hjemmesiden angivelse, "Send hver time. Skriv aldrig. Du er i kontrol på Twitter," strømmen er i hænderne på plakaten, men at vinde tilhængere, ifølge HubSpot, "brugere, der tweet mellem 10 og 50 gange pr dag har flere tilhængere i gennemsnit end dem, der tweet mere eller mindre hyppigt. "


relaterede artikler