Sådan Fjern MSN Web History

May 3

Sådan Fjern MSN Web History


MSN tilbyder gratis e-mail og instant messaging-tjenester, som begge byder på en web-historie, som du kan slette. MSN gemmer web søgninger og historisk kommunikation til din computer, hvis du har brug for oplysningerne senere. Hvis du finder er unødvendigt at have sådanne gemte data på din computer, slette din søgning og chat historie bruge et par nemme at følge trin. Det er også muligt at forhindre fremtidig MSN Web historie fra automatisk tilbage på din computer.

Instruktioner

Ryd din MSN Messenger Web History

1 Naviger til "Dokumenter" og derefter "My Modtaget filer".

2 Dobbeltklik på "My modtagne filer." Du vil se en komplet liste over historiske samtaler (medmindre din MSN Messenger Web historie tidligere blev slettet).

3 Fremhæv hver samtale i mappen. Højreklik på mappen for at slette den.

4 Sluk standardindstillingen. Klik på "Funktioner" og derefter "Indstillinger", som begge er placeret på dit værktøj bar menu. Klik på "Beskeder". Fjern markeringen i feltet ud for "Historie af samtaler", som vil nulstille standardindstillingen så historiske kommunikation er ikke længere gemt.

Ryd din MSN Tool Bar Web History

5 Indtast et søgeord fra en tidligere søgning i Bing søgefeltet, som du vil få adgang fra MSN værktøjslinjen. Det er kun nødvendigt at indtaste de første bogstaver i søgeordet. For eksempel, i stedet for "The Oprah Winfrey Show", skal du indtaste "Oprah".

6 Rul til slutningen af ​​søgningen historie, som vil blive vist lige under søgefeltet.

7 Vælg "Clear History".


relaterede artikler