Sådan Boot til optisk drev på en MacBook

June 2

Sådan Boot til optisk drev på en MacBook


Hvis en opstart problem opstår med MacBook, eller hvis computeren fryser på dig ofte, en rettelse er at starte fra en anden end din primære harddisk drev. Hvis du ikke har en ekstern harddisk, kan du starte fra et optisk drev på en MacBook ganske nemt. En fordel at starte op fra et optisk drev er, at du kan reparere eventuelle disk problemer på din MacBook derfra, og genstart på din primære drev. En anden er, at det optiske drev allerede er knyttet til din MacBook og kræver kun en cd eller dvd med en bootbar kopi af en MacBook OS på det, for at det kan fungere.

Instruktioner

1 Vend MacBook computeren.

2 Indsæt den cd eller dvd i MacBook computerens optiske drev.

3 Gå til Apple-menuen og vælg "Genstart". Tryk på "OK", når et vindue popper op for dig at bekræfte det.

4 Hold "C" nede, mens computeren starter op. Hold "C" nede, indtil lastning vises. MacBook vil starte op fra cd eller dvd i det optiske drev.

TIPS

  • MacBook Restore dvd'er kommer med alle MacBook, men du kan bruge en sikkerhedskopi af MacBook Restore DVD i stedet, hvis du har en.
  • CD- eller DVD, du bruger, har en solid opstart software installeret på den - hvilket betyder en Mac-operativsystemet kompatibelt med en MacBook. Sådanne diske inkluderer Mac OS X Install, der fulgte med MacBook eller Mac reparation diske, der kommer med Apple Care Protection Plan. iMac gendannelse DVD'er vil ikke fungere.

relaterede artikler