Sådan bruges en stereo mikrofon med en PC

February 19

Sådan bruges en stereo mikrofon med en PC


Stereo PC mikrofoner udvide din evne til at bruge computerens lydfunktioner. Stereo mikrofoner fange klar lyd og er fantastisk til brug ved fester, receptioner, konferencer og andre steder, der kræver optagelse. Avancerede stereomikrofoner integrere teknologi, der registrerer en eller flere højttalere på et tidspunkt. Mikrofonerne virker ved at forbinde og kommunikere med computerens lydkort, ifølge Hobby-Hour, en online kilde til hobbyfolk. Du kan bruge en stereo mikrofon med en pc til at optage begivenheder eller integrere lyd ved hjælp specialiseret software. Du skal installere mikrofonen og relateret software til at begynde at bruge dens funktioner.

Instruktioner

Installer stereomikrofon til PC

1 Indsæt installations disk, der fulgte med mikrofonen i computerens cd-rom-drev. Din computer bør anerkende software og starte installationen. Hvis ikke, skal du dobbeltklikke på "Denne computer", dobbeltklik på cd-rom-drev bogstav, og derefter dobbeltklikke på den eksekverbare fil, der slutter med filtypenavnet .exe ( "startup.exe" eller "autorun.exe", for eksempel ).

2 Klik på "Næste" knappen og acceptere brugeraftalen hvis du er enig. Følg de resterende instruktionerne for at fuldføre din installation af software.

3 Genstart computeren. Du kan blive bedt om at genstarte computeren for at fuldføre installationen. Klik på "Start", "Luk computeren" og derefter "Genstart" at indlede lukning proces.

4 Indsæt mikrofonens stik i computerens mikrofon stik. De fleste computere har en plug nær hovedtelefonstikket med en mikrofon-ikon. Skub forsigtigt mikrofonens stik i computerens stik. Alternativt, hvis din mikrofon har en USB-stik, skubbe USB-stikket i en ledig USB-port på computeren.

5 Slå mikrofonens afbryderknappen til "on" position.

Test stereomikrofon

6 Åbn Microsoft Windows Sound Recorder. Klik på "Start" knappen og derefter pege på "Alle programmer"> "Tilbehør"> "Underholdning"> "Sound Recorder".

7 Klik på optageknappen (en runde rødt ikon) for at starte optagelsen. Tal ind i mikrofonen i flere sekunder. Klik på knappen "Stop" (en firkantet sort knap) for at stoppe optagelsen.

8 Klik på play-knappen (en sort sidelæns trekant) for at lytte til optagelsen. Hvis din optagelse registreret, stereo mikrofon fungerer korrekt.

9 Åbn et audio-baseret program. For eksempel kan du bruge mikrofonen med lyd eller telekommunikation software, instant messengers, og webkameraer. Dobbeltklik på ikonet program for at starte programmet. For eksempel programmer som Acoustica, AIM Instant Messenger, og Skype gør det muligt at integrere stemme med hvert program. Tal ind i mikrofonen for at optage din stemme eller tale med nogen hjælp kommunikationsværktøjer.


relaterede artikler