Sådan Unzip en Eclipse-fil

February 17

Eclipse er et software udviklingsværktøj understøtter flere sprog. Eclipse bruger plug-ins til at udvide sin kapacitet, herunder tilføjelse af yderligere sprog. Java er det vigtigste sprog og den, der bruges til at udvikle Eclipse. Nogle andre sprog er tilgængelige i Eclipse omfatter C, C ++, Perl, og PHP. Eclipse er gratis at downloade og bruge og betragtes som open source software. Ud over understøttelse af flere sprog, kan Eclipse bruges på Windows, Linux og Mac-operativsystemer og giver et forum og support samfund online.

Instruktioner

1 Hent Eclipse for dit operativsystem (se Resources).

2 Download en fil kompression nytte. Windows XP og senere har en fri kompression nytte allerede, så skal du ikke installere en anden. WinRAR og 7-Zip vil støtte filer til Linux og Mac. Dobbeltklik på kompression nytte fil, du hentede, og følge trinene i guiden for at installere.

3 Højreklik på Eclipse-filen og vælge at udpakke filen. Afhængigt af den nytte du bruger, kan det sige "Unzip med 7-Zip" eller "Unzip med WinZip." Windows nytte vil sige "Udpak alle".
Et alternativ, der fungerer med Windows og WinRAR er at dobbeltklikke på zip-fil. Dette vil automatisk starte kompression hjælpeprogram og spørge, om du ønsker at udpakke filen.

4 Vælg den ønskede placering de udpakkede eller udpakkede filer skal gemmes. Tryk på "Gennemse" for at vælge en placering. Den aktuelle mappe er standardplaceringen. Filer vil ikke overskrive hinanden under dekompression.

5 Find den nye mappe med de udpakkede Eclipse filer, der vises i den placering, du valgte i trin 4. Når dekompression er færdig, skal du afslutte dit valgte program.

TIPS

  • Slet ikke zip-fil, indtil du har lavet nogle de udpakkede filer fungere korrekt. Dette vil forhindre dig i at skulle downloade filen igen.

relaterede artikler