Sådan kopieres en PowerPoint Slide til Paint

February 8

Microsoft PowerPoint 2010 hjælper dig med at oprette diasshow præsentationer, der kan indeholde tekst, billeder, videoer, lyd og animation. De slides er alle indeholdt i PowerPoint-programmet, så hvis du vil oprette en billedfil på en af ​​de dias, skal du importere den til et stykke grafisk software, som Microsoft Paint. Der er to primære måder at få en PowerPoint dias i Paint: den første vil skabe et billede den nøjagtige størrelse af din computerskærm beslutning, mens den anden vil skabe en langt mindre billede.

Instruktioner

Opret et stort billede

1 Åbn PowerPoint-præsentationen, og vælg det dias, du vil kopiere, i Paint.

2 Vælg "Slide Show" -fanen øverst på skærmen. Vælg "Fra Current Slide" knappen under "Start Slide Show" overskrift. Slide vises derefter i fuld skærm på din skærm.

3 Tryk på "Print Screen" knappen på dit tastatur for at gemme slide billedet til klippebordet. Denne knap er normalt placeret på toppen af ​​den højre side af tastaturet. Tryk på "Esc" for at afslutte diasshowet.

4 Åbn Paint, skal du vælge fanebladet "Hjem" øverst i vinduet, og klik på "Indsæt" knappen. Billedet af dias vil være den samme størrelse som din computerskærm.

Opret et lille billede

5 Åbn PowerPoint præsentation, du har brug for at kopiere dias fra.

6 Find den ønskede dias fra listen over dias i venstre side af vinduet. Højreklik på at slide og vælg "Kopier".

7 Åbn Paint, skal du vælge "Home" fanen og klik derefter på knappen "Indsæt". En lille version af dias vises i Paint-programmet.


relaterede artikler