Sådan bruges Microsoft Office Excel 2007

November 3

Microsoft Office Excel har masser af forskellige applikationer og anvendelser, såsom at gøre regneark, budgetter og fakturaer. Programmet giver dig mulighed for at formatere celler til at vise både numerisk og skriftlig tekst i dens celler til at hjælpe dig med at organisere information. Du kan også bruge værktøjer i Excel for at tilføje designs til dine regneark såsom forskellige farver grænser, forskellige stilarter af type font, og størrelsen af ​​celler og rækker.

Instruktioner

Formatering celler

1 Dobbeltklik på Microsoft Office Excel 2007-ikonet for at starte programmet. Når programmet åbnes, bør der være en tom regneark i programmet. Hvis du vil redigere et eksisterende regneark, skal du klikke på ikonet Windows i øverste venstre hjørne, klik på "Åbn" og dobbeltklik på din eksisterende regneark til at bringe det op på skærmen.

2 Højreklik i nogen af ​​cellerne for at få adgang til menuen genvej. Rul ned på listen af ​​valg, indtil du kommer ned til "Formater celler" valgmulighed. Klik på den for at få den "Formater celler" dialogboksen.

3 Klik på fanen øverst i dialogboksen Number kassen. Du kan justere indstillingerne her, og ændringerne vil medføre Excel til at vise tal, brøker, og procenter forskelligt afhængigt af den indstilling, du vælger, og hvilken type projekt, du i øjeblikket forsøger at fuldføre.

4 Klik på fanen "Justering" for at se alle de muligheder, du har for at ændre justeringen af ​​oplysningerne i dine celler. Dette kunne være tal eller ord.

5 Skift stil skrifttype i dine celler ved at klikke på "Skrifttype" fanen. Du kan bruge nogen af ​​de talrige skrifter, som du har installeret på din computer, når du indtaster data i cellerne i regnearket.

6 Opret en grænse for dine celler med fanen "Kanter". Du vil være i stand til at vælge den linje, farve, og den specifikke type grænse, du ønsker, at cellerne har.

7 Brug "Mønster" mulighed for at tilføje skygge til dine celler.

Formatering rækker

8 Klik rækken header af rækken, du gerne vil formatere. Rækkeoverskrifterne er de numre, der kører i venstre side af regnearket. Højreklik i rækken header og klik på "Rækkehøjde." Der vises en dialogboks, der giver dig mulighed for at justere højden af ​​rækken for at gøre den mindre eller større.

9 Klik på ikonet Windows i det øverste venstre hjørne af programmet. Klik på "Excel-indstillinger" og derefter klikke på "Korrektur".

10 Klik på "Auto Correct" -knappen i dialogboksen, der vises. Denne funktion korrigerer alle stave- og grammatik fejl, du måtte have i dit regneark.

11 Klik på fanebladet "Hjem" i toppen af ​​programmet, og derefter klikke på fanen "Indsæt". Rul ned mulighederne indtil du kommer til "Indsæt række." Dette vil tillade dig at sætte en ekstra række i regnearket.


relaterede artikler