Sådan Design en plakat Fremhævning Energy Conservation Tips

December 10

Flere mennesker anerkender behovet for at spare energi som en værdifuld, men begrænset ressource. Måske du er en lærer, der ønsker at få eleverne startede tidligt læring om deres rolle i energibesparelse. Eller måske du arbejder for en virksomhed, der har en ny politik om sine medarbejdere at gribe til lavere energiomkostninger, og du er ansvarlig for at informere kolleger ændringerne. I begge tilfælde en plakat om emnet er en fantastisk måde at sprede ordet.

Instruktioner

1 Opret en liste over oplysninger der skal medtages i plakaten. Sørg for, at statistikken er korrekt refereret. Offentlige kilder er bedst, når du bruger data til at sikkerhedskopiere oplysninger, men prøv at kontrollere, at dataene er den seneste om emnet. Brainstorm ideer til, hvordan man skulle præsentere dine oplysninger på en måde, der vil engagere offentligheden. Detail dine ideer i en skitsebog og fortsætte med at finjustere dem indtil tema og præmissen er tilfredsstillende.

2 Opret et dokument i et kvalitet grafik program som Photoshop. Indstil højde og bredde krav til din plakat. Indstil opløsningen til mindst 200 pixels for bedste udskriftskvalitet. Indstil baggrunden for din smag, som regel hvide. Arbejdet i lag til at oprette din overordnede design. Hvis din plakat design kræver en pære, en bil, solpaneler og en vindmølle, skal du placere hvert billede på et separat lag, så du kan arbejde på hver uden at påvirke de andre elementer. Anvend forskellige effekter til hvert element, som går tilbage til et tidligere trin og foretage ændringer, mens det arbejde, du har gjort i andre lag forbliver upåvirket. Dette gælder også for tekst. Derudover kan du flytte elementer, herunder tekst, rundt på dit dokument, indtil du er tilfreds med deres positioner. Når du har udfyldt din plakat design, gemme det som en høj opløsning JPEG-fil til udskrivning.

3 Udskriv plakaterne dig selv eller få dem gjort professionelt. Hvis plakaterne vil være relativitetsteori lille, kan du købe plakat papir fra office-forsyning forhandlere til at udskrive fra dit hjem eller kontor printer. Hvis du har brug for en større plakat eller en bulk orden af ​​plakater, kan det være bedst at gå med en professionel udskrivning service. Flere online trykning tjenester er tilgængelige, og kontor-forsyning butikker såsom Staples print plakater og også tilbyde design servicesl.


relaterede artikler