Online Tegnefunktioner

December 21

Online Tegnefunktioner


Online tegneværktøjer er normalt gratis og har stort set ingen indlæringskurve. De tillader dig at redigere billeder og skabe abstrakt eller vektorgrafik, som du kan dele med dine venner eller gemme til samfundet af kunstnere, der er medlemmer af disse websteder. Den eneste ulempe til disse online tegneværktøjer er, at de var designet til hobbyfolk, der har brug kun de grundlæggende tegning funktioner til at skabe deres kunst.

Art.com artPad

Art.com giver dig mulighed for at male billeder online, ved hjælp af maling spand, smerte børste og tekst-værktøjer. Opret abstrakte malerier eller doodle dine foretrukne tegneseriefigurer. Når du er færdig, kan du se animationen af ​​dit maleri, som du havde skabt det. Du kan også vælge en ramme for det og sende det til en ven eller gemme den til galleriet, hvor du kan se andre malerier, som de er skabt.

Kerpoof Studio

Kerpoof Studio blev lavet for lærere og deres elever. Interfacet er enkel med en farvepalet, der simulerer en vandfarve indstillet på højre side af skærmen, sammen med de grundlæggende tegneværktøjer. Fil muligheder, såsom på ikonet Gem, linje i venstre side af skærmen. Tegn frihånd design med standard tegneværktøjer. Gem derefter filen som en JPEG, printe den ud eller e-mail din tegning til dine venner.

viskositet: skabe

Opret moderne kunst med dette online tegneværktøj. Vælg din farve, og så vil din pensel vinkel, størrelse og glathed. Hvis du ikke kan lide, hvad du har lavet, tryk på knappen reset og starte forfra. Når du kan lide hvad du har lavet, gøre det til en desktop tapet.

Favicon Ikon Tegning

Dette program hjælper dig med at få lille ikon, der går i den URL vindue i din browser, hver gang en besøgende lander på din hjemmeside. Den Favicon Ikon Tegning program vil hjælpe dig genskabe dit logo i pixel form, og i de farver, du vælger. Når du er færdig, generere dit ikon og hente det på din computer.

Sumo Paint

Sumo Paint er et gratis online billedredigeringsprogram, der ligner Photoshop funktioner, men du kan også bruge det som en online tegneværktøj. De funktioner, der ligner Photoshop er lagene har og effekter filtre.

Lag vil tillade dig at tegne elementer, således at de vil være uafhængige af hinanden. Denne måde, hvis du laver en fejl, vil du ikke nødt til at starte forfra med en ny tegning pad. Filtre tilføje specielle effekter, såsom skyer eller belysning. Du kan registrere at blive medlem af samfundet, som giver dig mulighed for at dele og gemme dine kreationer.