Sådan Fix en Transcend Thumb Drive

December 18

Sådan Fix en Transcend Thumb Drive


Du har måske problemer med dit Transcend tommelfinger drev, der forhindrer den i at blive genkendt af computeren. Der er mange forskellige årsager til de fejl, som du kan være, der modtager. En måde at løse din tommelfinger drev er at formatere den. Du kan også bruge en tommelfinger drev program til at reparere dit drev. Du kan bruge denne teknik som nødvendig for at reparere dit Transcend tommelfinger drev.

Instruktioner

1 Sæt dit Transcend tommelfinger drev i din USB-port på computeren. Gå til "Denne Computer" og højreklik på "Transcend Thumb Drive" til manuelt at reparere den.

2 Vælg "Format" fra drop-down menuen. Vælg "File System", som du ønsker at formatere og klik på "Start". Din Transcend tommelfinger drev vil blive fastsat.

3 Naviger til Free Downloads Center og vælg tommelfinger drev software til et program reparation proces. Klik på dit valg at gemme det på din computer.

4 Installer tommelfinger drev software på din computer og åbne den.

5 Vælg din partition og klik på "Gendan". Den tommelfinger drev program vil reparere din tommelfinger drev indstillinger og systemkonfigurationer. Din Transcend tommelfinger drev er nu fast.