Dell Laptop Hjælp

April 22

I mange år har Dell mærke været et populært valg for laptops, desktops, servere, printere og andet edb-udstyr. Mange brugere har fundet Dell udstyr omkostningseffektiv og pålidelig, men det er stadig vigtigt for computer ejere til at vide, hvordan at gøre nogle grundlæggende fejlfinding. Udgifterne til reparation en out-of-garanti Dell laptop kan være ret højt.

Tjek Display

Et af de mest almindelige problemer med Dell laptops er en dårlig eller slidt display. Når der ikke er display på den bærbare computer, den første ting du skal gøre, er at isolere problemet at afgøre, om det er bare skærmen eller noget mere alvorligt. Hvis du har en docking station i dit hjem, kan du tilslutte Dell bærbare computer til dockingstationen. Hvis den eksterne skærm tilsluttet til dockingstationen viser bærbar skærm, når du starter op, du ved, at der er et problem med skærmen på den bærbare computer.

Udskiftning af display på en Dell bærbar computer er en forholdsvis nem procedure, men det er vigtigt at forberede sig ordentligt. Til at begynde, slukke den bærbare computer, skal du fjerne batteriet og forsigtigt lirke op midt dækning, der hviler over tastaturet. Vend derefter den bærbare computer over, fjerne de fire skruer på hjørnerne af enheden og drej den bærbare computer højre side op. Fjern forsigtigt displayet adapterkablet fra bagsiden af ​​enheden, og løft skærmen fri af sine hængsler. Efter den gamle skærm er fjernet, kan den nye sættes på plads.

klæbetaster

Tastaturet kan være en anden ulejlighed plet på Dell laptops, uden tvivl på grund af den tunge brug disse tastaturer modtager. En af de mest almindelige klager blandt Dell bærbare brugere er, at tasterne stick, eller de vil ikke gå helt ned. Den mest sandsynlige årsag er støv eller snavs akkumuleret under tasterne. Den bedste måde at fjerne denne belægninger er med en dåse komprimeret luft. Tag dåsen og vedhæft dråben, der vil lede luften, derefter give det en test spray til at fjerne eventuel fugt, der kan have akkumuleret. spray forsigtigt trykluften ind i tastaturet, og tænd den bærbare computer på hovedet for at tillade, at ophobet snavs at falde væk. Det er en god ide at rengøre tastaturet på din bærbar Dell-computer mindst en gang om måneden, selvom du ikke har nogen problemer.

Wirelss Mouse Problemer

Mange Dell laptop ejere oplever, at de ikke kan lide ved hjælp af den indbyggede touch pad på den bærbare computer, og en trådløs mus er altid en populær opgradering. Det meste af tiden disse trådløse enheder vil fungere fint, men når der er et problem, er det vigtigt at arbejde gennem de mulige årsager én efter én. Den mest sandsynlige problem er blot, at batterierne er opbrugt, eller er ved at miste magten, så sørg for at indsætte et nyt sæt batterier, før du tager nogen anden fejlfindingstrin. Hvis batterierne er gode, fjerne den trådløse modtager fra USB-porten, og sæt den ind i en anden havn. Det er muligt, at musen har mistet kommunikation med havnen, og flytte modtageren skal genoprette kommunikationen. Hvis musen opfører sig uregelmæssigt, rengøre bunden med en ren, tør klud, og rengør overfladen på dit skrivebord så godt. Alle opsamlede støv kan forstyrre laseren på bunden af ​​musen.