Sådan oprettes Porto Labels

May 2

Hvis stående på en lang linje på posthuset er ikke din idé om en sjov eftermiddag, lære at skabe frankeringsmærker online og udskrive dem derhjemme. USA Post Office (USPS) og andre levering tjenester som FEDEX og UPS foretrækker, at du bruger disse online-tjenester for at reducere omkostningerne. Når du sender bruger en fortrykt etiket, der omfatter porto, alt du skal gøre er at gå ind i posthuset, drop din pakke i receptionen (eller i postkassen, hvis pakken er lille nok), og gå om din virksomhed.

Instruktioner

1 Tilmeld dig en Paypal forretning eller Premier-konto. Sørg for, at din konto er knyttet til en checkkonto eller kreditkort, der har penge nok til at dække porto omkostninger. Klik på linket for "Paypal MultiOrder Shipping", som er mod øverst til venstre på instrumentbrættet. Hvis du har et Excel ark allerede forberedt med navn og fulde adresse på din modtager, skal du klikke på "Importer" for at uploade filen. Hvis du ønsker at manuelt indtaste modtagerens oplysninger, skal du trykke på "Opret". Når du er færdig med at indtaste oplysninger shipping, klik på "Gem og luk". Du vil derefter være i stand til at betale for, se og printe dine nye porto etiket. Paypal og USPS vil debitere din Paypal balance, kontrol eller kreditkort konto.

2 Besøg USPS.com online "Klik-n-skib" hjemmeside (direkte link under "Resources"). Opret en konto. Indtast din afsenderadresse, og derefter indtaste adressen på modtageren. Hvis du vil være mailing pakker jævnligt til denne modtager, skal du vælge "Gem i adressebogen." Indtast pakken oplysninger, herunder vægt, dato og type tjeneste. Du skal indtaste et kreditkortnummer for at blive opkrævet for porto. Når du er godkendt, på en etiket vil poppe op på skærmen udskrives.

3 Gå til Endicia.com eller en lignende porto printing service. Du bliver nødt til at hente porto udskrivning software (Endicia s kaldes "Dazzle") til din computer. Med denne særlige software, der er knyttet til USPS, kan du oprette nye porto labels direkte fra det downloadede program, og har de gebyrer debiteret dit kreditkort eller checkkonto.

4 Hvis du har brug for en pakke sendt hurtigt, FedEx og UPS har begge nemme at bruge porto label udskrivning tjenester. Du skal blot oprette en ny konto, skal du vælge "Forbered forsendelse," indtaste adressen oplysninger samt specifikke detaljer om overførslen (herunder vægt, uanset om det er private eller offentlige, forsendelse værdi og dimensioner af pakken), og vælg FEDEX eller UPS tjeneste at du har brug for (f.eks næste dag eller Ground tjenester). Når du trykker på "Ship", vil du blive ført til en side, hvor du kan udskrive din etiket.

TIPS

  • Du skal enten tape de udskrevne porto etiketter til din boks eller indsætte dem i en pose. Sørg for, at stregkoderne er tydeligt trykt og kan scannes.