Sådan ændres mit tastatur Indstillinger & Desktop Wallpaper i Ubuntu

May 16

Sådan ændres mit tastatur Indstillinger & Desktop Wallpaper i Ubuntu


Ubuntu er en Linux-operativsystem fordeling, der er gratis at downloade og dele. Meget gerne Windows og Mac-operativsystemer, kan du ændre tastatur indstillinger og desktop tapet for at tilpasse din computer. I modsætning til Windows eller Mac, Ubuntu anvender open source kode til at oprette en grafisk brugergrænseflade skrivebordsmiljø. Ændring af desktop tapet og tastaturlayout hurtigt fra "System" menuen Ubuntu, placeret i øverste venstre hjørne af skærmen.

Instruktioner

Sådan ændres dit tastatur indstillinger Med Ubuntu

1 Klik på "System" -> "Indstillinger" -> "Tastatur". Et vindue vises. Klik på fanebladet "Layout".

2 Klik på "Tilføj", og vælg den ønskede tastaturlayout efter land eller sprog.

3 Kig på det virtuelle tastatur layout og sørg for at det matcher den fysiske indretning af dit tastatur. Når du har fundet det ønskede layout, skal du klikke på "Tilføj".

4 Fra vinduet Keyboard, klik "Layout Options".

5 Klik på "Tast (er) for at ændre layout" sub-menu og vælge den tastekombination vil du gerne bruge til hurtigt at skifte mellem layouts.

Sådan ændrer du din Desktop Wallpaper med Ubuntu

6 Klik på "System" -> "Indstillinger" -> "Udseende". Et vindue vises. Klik på fanen "Baggrunde".

7 Klik på knappen "Tilføj".

8 Vælg en billedfil (jpg, bmp, etc.) fra din computer, og klik på "Åbn" for at tilføje billedet til listen tapet.

9 Klik på Style markeringsboksen til at vælge den ønskede tapet fit: "Fill Screen", "Fliser", "Skaleret" eller "Centreret".

TIPS

  • Når du vælger fra "Key (e) til at ændre layout" undermenu, kan du prøve "Alt" - "Shift" som en mulig layout skifte tastekombination.
  • En alternativ metode til at vælge en ny desktop tapet er simpelthen at højreklikke på et billede fil på din computer, og vælg "Anvend som skrivebordsbaggrund".

relaterede artikler