Hvordan til at tjene penge på internettet Filing Rabatter

August 28

En nylig overflod af reklamer for "arbejde fra hjemmet rabat processorer" har oversvømmet internettet med enkeltpersoner på udkig efter legitime arbejde fra hjemmet muligheder. De løfter om at tjene en indkomst ved blot forarbejder rabatter synes indbringende, men detaljerne gøre jobbet noget mindre tiltrækkende. Denne artikel vil forklare, hvordan man lovligt behandle rabatter online uden at betale for en dyr uddannelse.

Instruktioner

1 Bliv fortrolig med rabatten forudsætning. Virksomheder tilbyder rabatter på deres produkter til at anspore mersalg. I mange tilfælde, virksomhederne forventer, at kun en lille del af de potentielle rabatter vil blive indløst; i virkeligheden, denne antagelse - baseret på mange års markedsundersøgelser - er sandt: Industri tal, CyberDad hjemmeside viser, at kun 14 procent af tilgængelige rabatter faktisk indløses i citerede Kunder ofte undlader at indsende deres rabatter, fordi de ikke føler. det er værd at den tid, de glemmer, eller de er for dovne. Du kan udnytte disse kvaliteter ved at indlevere de rabatter for dine kunder.

2 Annoncer dine tjenester. Udvikle en kreativ markedsføring kampagne rådgive dine potentielle kunder, at du vil håndtere byrden af ​​rabatten indsendelse og tracking for dem. Informere kunder, at du vil indsende rabatten pr de officielle retningslinjer, spore rabatten fremskridt og videresender dem kontanter ved afslutningen i bytte for en procentdel af rabatten beløb.

3 Opret en tracking program. For at kunne behandle rabatter for dine kunder, skal du have gode organisatoriske evner og være i stand til at holde omhyggelige optegnelser over dine kunders ventende rabatter. Nogle iværksættere foretrækker at udføre denne opgave ved hjælp af regneark software som Microsoft Excel eller "regneark" applikationen på Google Docs. Andre foretrækker at opretholde disse poster i database-software, regnskabsmæssige suiter eller andre interaktive applikationer. Uanset hvilken applikation, du vælger, er det bydende nødvendigt, at du opretholde gode poster, når der arbejdes med de penge af andre.

4 Indsamle oplysninger fra dine kunder og indsende rabat anmodninger. De fleste virksomheder kræver den originale kvittering og nogle købsbevis (normalt den universelle produktkode eller UPC, stregkode fra posten emballage) til at behandle en rabat. Andre selskaber, dog kræver kun en kode fra kvitteringen for online rabat anmodninger. Uanset kravene, indsamle disse oplysninger fra dine kunder og følg instrukser for at hævde rabatten.

5 Spor rabatten. Hvis sælger tilbyder en måde at spore rabatten status, foretage periodiske undersøgelser for at sikre, at rabatten bliver behandlet. Hvis der skulle opstå nogen forsinkelse, eller hvis rabatten nægtes, kontakte leverandøren straks at løse problemet. Husk, at mange rabatter kræve megen tid - nogle gange op til otte uger - til forarbejdning.

6 Saml rabatten og levere det til din kunde. Når rabatten er behandlet, vil sælgeren sende dig det fulde rabat beløb. Fratræk dit honorar, og sender resten til din kunde. Nogle leverandører kan kræve rabatten blive sendt direkte til kunden; i dette tilfælde, kan du vælge at fakturere kunden, kræver betaling oppe foran eller på anden måde nå frem til en gensidigt acceptabel betaling arrangement.

TIPS

  • En hjemmeside, helst med en brugergrænseflade, der giver kunderne mulighed for at kontrollere, om deres rabat, er et fremragende salgsværktøj i denne business.Always returnere kundehenvendelser hurtigt, da kundernes tillid er afgørende for at sikre en succesfuld virksomhed.
  • Må ikke miste overblikket over en kundes rabat, da det kan udsætte dig til juridisk ansvar for kundens midler.

relaterede artikler