Sådan bruges stempelkloningsværktøjet i Adobe Photoshop

October 18

Med Stempelkloningsværktøjet i Adobe Photoshop, kan du vælge en del af et billede, du vil duplikere i et andet område af dit billede. Kloning stempel værktøj er specielt nyttigt, når du ønsker at fjerne en del af et billede. Simpelthen klone baggrunden over det uønskede område.

Instruktioner

1 Åbn et billede i Adobe Photoshop og vælg Stempelkloningsværktøjet fra Photoshop værktøjskassen. Det er illustreret med et billede af en hånd stempel.

2 På stempelkloningsværktøjet indstillingslinjen, ændre børste tip størrelse eller tilstand. Jo højere antallet af penselspids, jo større børste spids. De tilstand valg tilbyder mange forskellige muligheder for kloning effekter.

3 Skift indstillingen "Mode", hvis du ønsker at ændre effekten af ​​klon stempel.

4 Foretag eventuelle ændringer i opacitet eller strømmen af ​​klon stempel. Faldende opacitet din pensel vil gøre din pensel mere gennemsigtig og samtidig øge opaciteten vil gøre det mindre gennemsigtig. Jo højere flow, jo mere maling, der vil blive frigivet. Jo lavere flow, jo mindre maling, der vil blive frigivet, når du klikker med musen.

5 Kontroller afkrydsningsfeltet "Justeret" til løbende at trække den klonede billedet, selv uden at blive presset musen og tjek afkrydsningsfeltet "Brug alle lag" for at bruge kloning oplysninger om alle dine lag.

6 Tryk på ALT-tasten på tastaturet og hold den nede, mens du klikker på det punkt, du ønsker at prøve. Markøren ændres til dit mål og bruge prøven som reference, når du klone.

7 Klik og træk musen for at begynde at tegne din klonet billede. Som du tegner, vil et kryds vises på det originale billede, som du afslører det klonede billede.

TIPS

  • Zoom ind i et billede, når du bruger klon stempel, så du kan få alle detaljerne.
  • Arbejde med små sektioner af et billede ad gangen, så du kan få et billede, der er mere professionelt udseende.

relaterede artikler