Sådan Gør Mit tastatur Tosproget

November 3

Sådan Gør Mit tastatur Tosproget


Hvis du har købt din computer i USA, og bruge det som sådan, så dens tastatur er tilstrækkelig for de fleste af dine skrivefærdigheder behov. Indtast alle de bogstaver, der anvendes på engelsk samt fælles specialtegn ved at trykke en eller to taster. Selv indtaste lejlighedsvis udenlandske bogstav ved at trykke på en kombination af taster. Dette kan blive besværligt, men hvis du gør det meste af din tekstbehandling på et fremmed sprog. Windows har en indbygget facilitet til at skifte mellem sprog med et klik på en mus.

Instruktioner

1 Klik på knappen "Start" og vælg "Kontrolpanel" for at vise "Control Panel" vinduet. Klik derefter "Klokkeslæt, sprog og region" og "Skift tastaturer eller anden inputmetode." Den "Region og Sprog" dialogboks vises.

2 Klik på knappen "Skift tastaturer" under "Tastaturer og sprog" fanen for at vise "Sprogtjenester og Sprog" dialogboksen.

3 Vælg fanebladet "General" og klik på knappen "Tilføj" for at vise "Tilføj Input Language" dialogboksen.

4 Vælg det sprog, du har brug for ved at klikke på det. Hvis det er nødvendigt, skal du klikke på "Plus" tegn til at vælge en bestemt tastatur variation for sproget. Klik på "OK" knappen for at acceptere dit valg og lukke "Tilføj Input Language" dialogboksen. Det valgte sprog vises som en af ​​de "Installerede tjenester" i "Tekst Service og Input Language" dialogboksen. Bemærk ikonet tilknyttet den valgte sprog. For eksempel er et ikon mærket "ES" i forbindelse med spansk mens "EN" henviser til engelsk.

5 Klik på "OK" knappen to gange for at lukke alle dialogbokse. Bemærk ikonet for den aktuelle tastatursprog på højre side af proceslinjen. Klik at ikonet og nemt ændre det sprog, du vil anvende på dit tastatur. Skift til ethvert sprog, du har tilføjet, ved at klikke på ikonet.


relaterede artikler