Sådan fjernes Video grænsen fra Windows Media Player

November 3

Sådan fjernes Video grænsen fra Windows Media Player


Windows Media Player giver dig mulighed for at se film og video filer, og også lytte til lydfiler på din pc. I normal visning, grænser programvinduet er til stede, herunder kontrol. Du kan skifte til fuld skærm for at få videoen større og fjerne disse elementer. Derudover kan du også være i stand til at reducere eller eliminere de sorte eller hvide kanter omkring videobillederne.

Instruktioner

1 Start Windows Media Player ved at klikke på "Start" efterfulgt af "Alle programmer" og "Windows Media Player". Du kan også være i stand til at fordoble-klik på Media Player genvej på skrivebordet.

2 Klik på "File" i den øverste menubjælke på Media Player, og klik på "Åbn". Find en film eller video-fil og dobbeltklikke på den.

3 Før musen hen over videoen spiller og dobbeltklik. Skærmen skifter til fuldskærmstilstand med videoen optage hele skærmen. Sørg for, at markøren ikke er i den nederste sektion eller øverste del af skærmen eller medieafspilleren kontrol være til stede. Gå videre til trin 4, hvis grænsen stadig vises.

4 Klik på "Vis" i den øverste menubjælke efterfulgt af "Zoom", og vælg "Zoom In", som breder sig ud videobilledet og blokerer videoen grænsen.

TIPS

  • Husk, at nogle videofiler er formateret i bredformat mode eller et billedformat, der holder sort eller hvid kant som en del af videoafspilning. I dette tilfælde kan du fjerne kun de faktiske Media Player kontrol og vinduet grænser, og rummet omkring den faktiske videobilleder rester.

relaterede artikler