Sådan Udskift hukommelsen i en HP Pavilion ZT1180

October 11

HP Pavilion ZT1180 har to slots til rådighed til installation af random access memory. En slids - udvidelsesmodulet - er tilgængelig fra bunden af ​​computeren, mens den anden slids - systemet modul - kræver en del af computeren, der skal skilles ad, før den kan åbnes. HP Pavilion ZT1180 kræver SDRAM PC133 SODIMM hukommelse; andre hukommelse typer er ikke kompatibel med den bærbare computer. Computeren kan maksimalt 1024 MB hukommelse, med en 512 MB modul installeret til hvert slot.

Instruktioner

1 Sluk for HP Pavilion ZT1180 og frakoble strømkablet fra siden af ​​den bærbare computer. Sæt på en antistatisk armbånd til at beskytte din computer hardware fra elektrostatisk beskadigelse.

2 Luk skærmpanelet og vend den bærbare computer over. Skub batteriets udløserknap til siden og træk batteriet ud.

3 Find hukommelsen panel, som er placeret nær centrum af den bærbare computer. Løsn den øverste skruen hukommelsen panel til bunden af ​​den bærbare computer med en stjerneskruetrækker.

4 Sæt panelet til side. Tryk ned på låsene på hver side af hukommelsesmodulet.

5 Løft modulet op og træk den ud af holderen. Hold udskiftning hukommelsesmodul i kanterne, indsætte SDRAM PC133 modul ind i det tomme slot på en 30-graders vinkel. Låsene release bør automatisk snap i at placere når modulet er korrekt installeret.

6 Placer hukommelsesdækslet tilbage over modulet. Vend HP Pavilion ZT1180 så det vender oprejst. Drej den bagerste ende af den bærbare computer mod dig.

7 Fjern skruerne fra hængseldækslerne. Vend den bærbare computer rundt og åbne låget.

8 Sæt spidsen af ​​en flad skruetrækker under den højre ende af tastaturet ringen for at løsne ringen fra basen.

9 Fjern ringen fra slots placeret over den "One-Touch" knappen "Page Up" og "F1" nøgler og.

10 Afbryd tastatur bezel skifte kabel fra moderen. Sæt ringen til side.

11 Fjern de tre skruer placeret over tastaturet. Sæt enden af ​​flad skruetrækker under den øverste ende af tastaturet for at løsne det.

12 Træk tastaturet op og slå den med forsiden nedad. Placer tastaturet på topdækslet.

13 Find systemet SDRAM-modul, som er placeret lige over kanten topdækslet, nær centrum af den bærbare computer.

14 Løsn låsene release og træk modulet ud fra bundkortet. Skub udskiftning hukommelse ind i det tomme slot indtil låsene release snap på plads.

15 Følg anvisningerne i omvendt at samle HP Pavilion ZT1180. Når du geninstallerer ringen, indsætte tapperne på dækslet ind i hullerne på over tastaturet, så snap tastaturet ringen tilbage til plads.