Sådan Store hierarkiske data

October 8

Microsoft giver brugerne databaseløsninger til at gemme hierarkiske data. Databaser er løsningen til lagring af data i denne struktur, fordi denne software har evnen til at lagre millioner af plader, der linker til millioner af andre, herunder en liste over kunder, der linker til de enkelte kunders ordrer. For at gemme disse data, skal du først gøre tabellerne, derefter udfylde disse tabeller med de data, du vil gemme.

Instruktioner

1 Åbn SQL Server Management Studio på din database server og logge på database, hvor du ønsker at gemme data.

2 Klik på navnet database i venstre panel. En liste over komponenter, der udgør databasen er vist såsom lagrede procedurer, borde og brugere. Højreklik på "Tables" ikonet og vælg "Ny tabel." Der åbnes et vindue, hvor du opretter en ny tabel.

3 Indtast kolonne oplysningerne i hver sektion. Fortsæt med at tilføje nye kolonner, indtil du har hver sektion af oplysninger til dit bord. Da dette er en hierarkisk design, du placerer kun én type data i den første tabel. For eksempel, tilføjer "navn, adresse og telefonnummer" for en kunde tabel, der linker til en ordre bord.

4 Klik på "Gem" for at gemme tabellen. Skriv et navn til tabellen i den åbnede dialogvinduet. Når du opretter hver tabel, skal du input data. Klik på "Query" ikonet i værktøjslinjen for at åbne et vindue, hvor du opretter din "indsæt" forespørgsel.

5 Skriv forespørgslen til at indsætte dataene. Fordi en ordre kræver en kunde, du indsætter hovedindholdet, tilsæt derefter sekundært indhold. Følgende kode viser, hvordan du indsætter en kunde og derefter indsætte en kundeordre:

indsætte i kunde (navn, adresse) værdier ( "Joe Johnson ',' 111 gade ')
indsætte i ordrer (kunde, produkt) værdier ( 'Joe Johnson', 'widgets')

6 Klik på "Kør" for at udføre forespørgslen og indsætte hierarkiske data. Du skal bruge forespørgslen for hver post, du vil indsætte.


relaterede artikler