Hvordan forbinder jeg til FreeBSD Med VNC?

August 4

Virtual Network Computing, eller VNC, er en metode til remote desktop administration og assistance. VNC giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til og arbejde på en remote desktop, som hvis de sad foran den. Men på Unix-lignende systemer, der kører X Window miljø, VNC-systemet fungerer anderledes. I stedet for at forbinde til en aktiv desktop, VNC server skaber en virtuel X Window-session til at operere i. Mens serveren kører lidt anderledes, forbindelsen er identisk. Du kan oprette forbindelse til en FreeBSD VNC server fra enhver VNC-klient på ethvert operativsystem.

Instruktioner

1 Åbn din VNC-klient. Da de fleste VNC-servere på FreeBSD vil køre TightVNC, kan du ønsker at køre TightVNC klient så godt. Selvom TightVNC klienten ikke er påkrævet, TightVNC klient tilbyder mange overlegne kompression kapaciteter, når den anvendes sammen med en TightVNC server, kan gøre for en bedre samlet brugeroplevelse.

2 Indtast FreeBSD serverens IP-adresse ind i tilslutningsboksen og vælg dine båndbredde præferencer, hvis de har brug for at blive justeret til en langsom forbindelse. Tryk på "Connect" for at forespørge serveren for en forbindelse.

3 Indtast dine loginoplysninger for at få adgang til en grundlæggende X Windows-skrivebord. Hvis din brugermappe allerede indeholder en .xinitrc fil, vil din foretrukne vindueshåndtering allerede angives. Ellers skal du bruge en teksteditor til at ændre din .xinitrc at starte din foretrukne vindueshåndtering, såsom KDE eller Gnome.

4 Afbryd og tilslut din VNC session at se ændringerne anvendes i din .xinitrc fil.