Sådan formateres en skrivebeskyttet SD-kort

September 15

Sådan formateres en skrivebeskyttet SD-kort


SD-kort bruges til at gemme og overføre datafiler af alle slags. Data kan tilføjes og slettes så ofte som nødvendigt, men det er almindeligt at komme på tværs af et problem, når du forsøger at slette data, eller formatere hele kortet. SD-kort kan skrivebeskyttet, hvilket betyder, at data ikke er tilladt at blive fjernet fra kortet. Selvom det kan lyde som et stort problem, er det nemt at løse.

Instruktioner

1 Hold SD-kortet, så etiketten er opretstående og mod dig. Find kontakten på venstre side, og skub det op for at låse den. Hvis du har et Micro SD-kort, sætte det i en SD-adapter. Skub op kontakten på adapteren for at låse den.

2 Indsæt SD-kortet i computeren. Hvis du ikke har en indbygget SD-slot på din computer, og tilslut det med en USB-adapter.

3 Åbn ikonet Denne computer på skrivebordet. Et vindue åbnes med en liste over de tilgængelige drev. Find det drev den repræsenterer SD-kortet. Navnet på drevet kan variere afhængigt af du navngivet det, eller hvad standardnavnet er.

4 Højreklik på drevet og vælg Formater. Hvis det spørger, hvad du gerne vil formatere den til, skal du vælge "FAT32", og klik på Start.

5 Vent på, at formatet processen færdig, før du fjerner SD-kortet.


relaterede artikler