Mikrofon og Skype kompatibilitet

March 13

Mikrofon og Skype kompatibilitet


Skype giver en billig og ofte gratis måde at kommunikere med venner, kolleger og kunder. Enhver mikrofon kan bruges med Skype - selv computerens interne mikrofon.

Eksterne mikrofoner

Mikrofoner er ikke alle skabt lige, og nogle Skype kunder klager over, at dens platform ikke fungerer med deres computerens interne mikrofon. Dette er en god grund til at købe en ekstern mikrofon. Mikrofoner så lavt som $ 20, kan være egnet til din Skype-opkald, og produkter med en USB-forbindelse er også tilgængelige. Husk, at dette er et af de tilfælde, at du virkelig får hvad du betaler for. En $ 100 mikrofon vil formentlig tilbyde dig bedre lydkvalitet end en $ 30 mikrofon.

Mikrofon Placering

Du kan placere en mikrofon på et stativ, skrivebord eller fastgjort til et headset, men vær opmærksom på, hvor langt du er væk fra mikrofonen, fordi dette også kan påvirke lydkvaliteten. Mikrofoner, der kan klippes på din krave er også tilgængelige.

Skype lydkvalitet

Skype sælger en lyd headset mikrofon til under $ 30, som der står tilbud af høj kvalitet kalder hver gang. Uanset om du bruger en Skype mikrofon eller en anden ekstern mikrofon, huske på, at selv om din stemme vil lyde meget bedre, vil lydkvaliteten af ​​den person, du taler til også afhænge af typen af ​​mikrofon han bruger.


relaterede artikler