Hvordan du får vist skjulte en postkasse i Exchange

September 26

Som netværksadministrator, kan du høre klager over fejl i at modtage og / eller sende meddelelser. En af grundene kan opstå, er, at e-mail-afsender eller modtager kan have den specifikke e-mail-postkasse skjult fra serveren. Hvis dette er tilfældet, vil Microsoft Exchange Server ikke være bekendt med det domæne server, hvorfra denne e-mail stammer fra. Det vil således blokere beskeden bliver sendt og / eller modtaget. Den eneste måde at rette denne fejl kræver, at du som netværksadministrator at unhide denne specifikke postkasse.

Instruktioner

Hvordan du får vist skjulte en Exchange postkasse

1 Log ind på Administrator programmet. Dette er fundet inden for Microsoft Exchange Server. Det er kun dig, administratoren, har sikkerhedsgodkendelse få adgang til dette område af Exchange.

2 Klik på menuen "Vis" og find skjulte modtagere. Dette er placeret i toppen af ​​skærmen. Klik på "Skjulte modtagere", og en liste vil befolke alle postkasser skjult i netværket.

3 Vælg modtagere. Dette vil vise dig en liste over modtagere, der er skjult inde i Microsoft Exchange. Du skal vælge den specifikke modtager, der har forårsaget fejlen. Fra denne dialogboks kan du vælge egenskaber for dette modtagerens postkasse.

4 Inden dialogboksen Egenskaber, klik på fanen "Avanceret" for at åbne den næste dialogboks.

5 Fravælg afkrydsningsfeltet ud for "Skjult fra adressebogen." Dette unhides postkassen fra netværket. Klik på "Anvend" og "OK" for at afslutte.


relaterede artikler