Sådan oprettes en Mini kalender i Drupal

May 14

Sådan oprettes en Mini kalender i Drupal


Kalendere kan være nyttigt på hjemmesider for reklame begivenheder, holde brugere up-to-date eller andre vigtige funktioner. Tilføjelse af en kalender til Drupal, en online hjemmeside udvikling og content management system, er forholdsvis let. Når du har downloadet kalender modulet fra Drupal hjemmeside, tilføje en kalender er lige så let som at tilføje en side. Mini kalendere, en meget mindre men nyttig skærm, kan ske ved hjælp af Drupal blok system.

Instruktioner

1 Klik på "Administrer" øverst på siden (i Drupal 6) eller til venstre på siden (i Drupal 7).

2 Vælg "Blokke" fra drop-down menuen. Dette vil tage dig til en ny side, hvor alle blokke er oprettet. Rul ned på skærmen, indtil du ser en overskrift mærket "Kalender".

3 Træk og slip position "kalender" i det område, du ønsker, blokken skal vises på hjemmesiden. Region valg omfatter: venstre og højre Sidebars, sidehoveder, sidefødder og hovedindholdet blok. Mini kalendere er generelt placeret i venstre eller højre Sidebar. Klik på "Gem Blokeringsliste" nederst på siden for at gemme regionen af ​​blokken.

4 Rul tilbage til "Kalender" og klik på den røde knap "Configure", når du har tilføjet blokken til den korrekte region. Dette vil tage dig til en "WYSIWIG" eller HTML-editor, hvor du kan ændre farver og tilføje optioner til din kalender. Hvis du ønsker kalenderen kun skal vises på en bestemt side, skal du sørge for at indtaste sidens noder i den relevante boks.

5 Klik på "Gem" nederst på siden, når du har konfigureret alle de muligheder på kalenderen. Dette vil tage dig tilbage til "Block" liste. For at se din kalender, vender tilbage til "Home Page" eller til de sider, hvor du har angivet kalenderen skal vises.


relaterede artikler