Sådan Vedhæft en PST fil

May 15

Sådan Vedhæft en PST fil


Microsoft Outlook er en udbredt personlige oplysninger management værktøj, der lader dig sende og modtage e-mails, administrere din kalender og to-do lister, tage noter og vedligeholde en adressebog. Som standard programmet gemmer alle dine data i en fil kaldet en personlig butik (PST). Hvis du ønsker at sikkerhedskopiere dine data et andet sted, eller importere din PST-fil til en anden Outlook installation, kan du overveje at knytte en kopi af filen til en e-mail-meddelelse. Når du ved, hvor at finde PST-filer, der udfører denne opgave tager kun et par minutter.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Outlook. Se til venstre side af vinduet, og find på øverste niveau mappe med navnet "Outlook i dag" eller "Private mapper". Mappen er under overskriften mærket "Mail Folders" eller "Alle postmapper."

2 Højreklik på "Outlook i dag" eller "Private mapper" ikonet og vælg "Egenskaber" valgmulighed.

3 Klik på knappen "Avanceret". Navnet og placeringen af ​​PST-fil er angivet i "Filnavn" feltet. Da du bliver nødt til at henvise til disse data i de efterfølgende trin, forlade dette vindue åbent.

4 Klik på Windows "Start" knappen, og vælg "Kontrolpanel". Afhængigt af menuen Start konfiguration, kan denne mulighed være inden for "Indstillinger" mappen.

5 Dobbeltklik på "Mappeindstillinger" ikonet. Hvis du ikke automatisk se denne mulighed, skal du klikke på "Klassisk visning" linket i venstre side af vinduet.

6 Vælg "Vis" fanen, finde de "Skjulte filer og mapper" overskrift og vælg den tilstødende indstillingen hedder "Vis skjulte filer og mapper". PST-filer ofte er i skjulte mapper. Hvis du ikke kan se disse mapper og deres indhold, vil du ikke være i stand til at vedhæfte en PST-fil til en e-mail-meddelelse.

7 Klik på "OK".

8 Åbn din e-mail-program og oprette en ny meddelelse, og klik derefter på knappen vedhæftede fil. Afhængigt af det program, du bruger, kan denne knap være repræsenteret af en papirclips ikon eller en etiket læsning "Vedhæft" eller "Vedhæft en fil."

9 Klik på "Søg i" drop-down menuen øverst det vindue og vælg "Computer" eller "Denne computer" valgmulighed.

10 Retur til Microsoft Outlook, se til "Filnavn", og notere navnet og placeringen af ​​din PST-fil (fx "C: \ Documents and Settings \ <Brugernavn> \ Lokale indstillinger \ Application Data \ Microsoft \ Outlook \ Outlook.pst "). Den nøjagtige placering og navn vil variere, afhængigt af operativsystemet og Outlook-version, du bruger.

11 Retur til vedhæftet fil i dialogboksen navigere til den placering, der henvises til i det foregående trin, og derefter dobbeltklikke på ikonet for en PST-fil for at vedhæfte det til din e-mail-meddelelse.


relaterede artikler