Sådan Bloker International Email

May 13

Internationale emails kan sendes fra en person har til hensigt at stjæle dine personlige oplysninger, eller de kan sendes med en hensigt at snyde. Hvis du ikke ønsker at modtage e-mails fra nogen, herunder fra andre lande, kan du overveje at blokere dem.

Instruktioner

Block Ved e-mail adresse

1 Bloker internationale e-mail adresser ved at søge ud hver e-mail, der sendes fra en international kilde. Kig på den e-mailadresse, og se, om det ender i .uk eller .dk, som begge kommer fra en international kilde.

2 Åbne op for "blokeret email" del af din kontaktliste og skriv e-mail adresser, som du ved er fra en international kilde. Så vil du ikke længere få e-mails fra dem.

3 Fortsæt med at tilføje e-mail adresser til din blokerede liste, indtil du ikke længere modtage e-mails fra internationale kilder.

Block By IP-adresse

4 Kontakt din internetudbyder, eller det selskab, der sender dig din Internet regningen.

5 Forklar til udbyderen, som du modtager e-mails fra internationale kilder, og at du ikke ønsker at få dem længere. Spørg udbyder til at blokere de internationale e-mails.

6 Følg Internet udbyderens forslag til, hvordan man kan blokere e-mail adresser. De kan blokere bestemte IP-adresser, men kan have flere tips til dig at blokere andre e-mails.

TIPS

  • Web-baserede e-mails, ligesom hotmail, gmail, MSN og Yahoo, kan sendes og adgang fra hvor som helst. Det betyder, at hvis en person i et andet land bruger den type e-mail, den eneste måde at blokere dem, er ved IP-adresse. Hvis du ikke har nogen måde at kontakte nogen til at blokere dem via IP-adresse, vil du ikke være i stand til at blokere dem.

relaterede artikler