Sådan Put Forældrekontrol blokke på Facebook

December 12

Sådan Put Forældrekontrol blokke på Facebook


Hvis dit mindreårige barn har en Facebook-konto, kan du blive overrasket over at vide, at du ikke har meget kontrol over det. Kort for at bruge dit barns adgangskode for at logge ind i hans konto, der er lidt forældrenes overvågning rådighed. Hvis du ønsker at kontrollere, hvem der kan se, hvad dine børn sende til Facebook, bede dem om at dele adgangskoder deres konto med dig, så du kan logge ind på regnskabet og justere indstillingerne efter behov. Hvis du hellere vil de ikke være på Facebook helt, kan du oprette en blok på sitet ved hjælp af forældrenes filtrering software.

Instruktioner

komplet Block

1 Installer en Internet overvågning eller filtrering program på din computer. Der er snesevis af sådanne programmer til rådighed; en omfattende liste kan findes på Download.com. Mange filtrering programmer skal købes efter en gratis prøveperiode, selv om nogle er helt gratis. Vælg et program, der giver dig mulighed for at tilpasse filtre, som mange overvågningsprogrammer er designet for det meste til at blokere voksent indhold og kan ikke mulighed for ekstra filtrering.

2 Naviger til din filtrering programmets "Options" (eller lignende) side og oprette en brugerdefineret filter til at blokere Facebook.com. Præcise instruktioner varierer efter programmet, så konsultere Hjælp fil, hvis du har brug for hjælp.

3 Sørg for, at din adgangskode til filtrering programmet er sikkert og ikke let gættet af dine børn, da de kan forsøge at omgå blokken ved at slukke for softwaren (som bør kræve indtastning af adgangskode).

Privacy Controls

4 Log ind på Facebook med dit barns e-mail-adresse og adgangskode.

5 Klik på "Konto" og derefter "Privatindstillinger" i øverste højre hjørne af hjemmesiden.

6 Rediger indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger efter behov. Facebooks standardindstillinger for alt indhold er "Alle", "Friends of Friends" og "Friends Kun"; hvis dit barns konto er i øjeblikket viser alt indhold til alle, kan du ønsker at ændre det til en strengere indstilling, så kun dit barns Facebook-venner kan se, hvad han indlæg. Du kan også klikke på "Custom" til at foretage individuelle ændringer hver type indhold.


relaterede artikler