Sådan Limit PayPal

February 2

Sådan Limit PayPal


Hvis du tilmelder dig et online abonnement service, der kræver regelmæssige men variable betalinger, skal du godkende denne service til at oplade din PayPal-konto på en regelmæssig basis. Nogle mennesker kan være ubehageligt med tanken om at give relativt åben adgang til deres PayPal-konti. Du kan forhindre svindel og kontrollere dine udgående PayPal betalinger ved at sætte en øvre betaling grænse for transaktioner på PayPal. Dette forhindrer tjenesteudbyderen at opkræve din PayPal-konto med mere end dit sæt grænse.

Instruktioner

1 Log ind på din PayPal-konto. Dette åbner Kontooversigt side.

2 Klik på "Se alle mine transaktioner Link" over ruden kontoen. Klik på "Betalinger Sent" knappen.

3 Find en transaktion for tjenesteyderen, som du vil indstille PayPal grænse. Klik på linket "Detaljer" ved siden af ​​tjenesteyderens navn.

4 Klik på linket "Vis Agreement Betaling Detaljer".

5 Rul til afsnittet "Bill Term" og derefter klikke på linket "Rediger Billing Limit". Skriv din foretrukne grænse ind i indtastningsfeltet. Klik på knappen "Gem" for at gemme og implementere den PayPal grænse.

TIPS

  • Når du har setup en grænse, vil PayPal bede dig om at godkende transaktioner, der overstiger denne grænse. Husk at klikke på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​betalingen grænse option på signup skærmen, når du opretter en ny regelmæssig transaktion med en tjenesteudbyder.

relaterede artikler